Ако имахме истинско гражданско общество, хората щяха да искат не Божков да надвие Борисов и Пеевски. Щяха да изберат управляващи, които нямат общо с тези хора.

Методи Лалов

Васил Божков продължава с публикациите си "на час по лъжичка". Явно Черепа все още не се е разбрал с Бойко Борисов и Делян Пеевски. Но очевидно се надява това да се случи. Не съм изненадан от това магураджийско поведение.

Изненадан съм обаче от одобрението, което Божков среща на страницата си във Фейсбук. Над 32 хил. харесвания, хиляди харесвания и споделния на конкретните съобщения. Една немалка част от хората вече възприемат Черепа в ролята на дисидент и изказват възхищението си от него. Одобряват човек, за когото има повече информация, че е мафиот, отколкото, че е почтен гражданин.

Ако имахме истинско гражданско общество, хората щяха да искат не Божков да надвие Борисов и Пеевски. Щяха да изберат управляващи, които нямат общо с тези хора. И които ще създадат истинска прокуратура, която да изправи и Божков, но и Борисов, Пеевски, Горанов, Гешев, Цацаров и още дузина като тях пред съда - заедно и поотделно.

Фейсбук