You are here

Ако имах власт, щяха да накарам президента, премиера, министъра на финансите да поискат публично прошка за неговата смърт, не само защото не го защитиха от убийците му, а защото допуснаха България да се върне в мутренските време на 90-те.

Ilian Vassilev

Бог да прости Иво Стаменов, да даде сили на неговите близки, на семейство, на колегите му! 
Погледнете тази снимка - млад мъж, в разцвета на силите. Оставя две деца и съпруга !? 
Сключил сделка с държвата тя да брани него, той да защитава нейния интерес. Той изпълни своята част от договора, тя абдикира. Защото позволи на престъпността, не на онази от крайните квартали, а тази на белите якички да яхне страната. ТЕ имат все-големи охрани, подобни хора като Иво няма, а рискуват.
Контрабандата, игрите с акцизите са смъртоносен терен. Утре, неговата смърт ще се изполва от поредните бандити с костюми за да заплашват неговите колеги.
Ако имах власт, щяха да накарам президента, премиера, министъра на финансите да поискат публично прошка за неговата смърт, не само защото не го защитиха от убийците му, а защото допуснаха България да се върне в мутренските време на 90-те. За главния прокурор вече не говоря, той отдавна е минал на страната на бандитите.

Фейсбук