You are here

Ама моля Ви, те ромите не правят такива неща ... *

Предполагаемият убиец на Виктория - засечен на видеокамери, разказал какво е направил преди да замине за Германия

Северин, от турски произход, който живее в Германия със съпругата си е предполагаемият извършител на жестоко убийство на Виктория Маринова, съобщи Нова ТВ.

Той е засечен е по видеокамери. Той пред близките си е разказал какво се е случило. По съвет на неговите роднини той е заминал за Германия и той е напуснал страната още в неделя.

Последно се прибрал в страната ни, за да разрешава спорове с роднини. Информацията не е потвърдена от МВР, но свидетели разказват, че от късния следобед в квартала им има полицаи. Съседите на сочения за убиец 21-годишен мъж не го познават и не знаят много подробности за живота му, тъй като не се прибирал често в България.

Не е имало проблем с него, разказват хората в махалата, където е отсядал. Какво е работил - не знаем, но често  пътува в Германия, в град Щаде, за малко се задържа в квартала. Не знаем дали е употребявал наркотици. Бил е на събиране с приятели в събота вечерта и сутринта се е прибирал от тази забава. 

Целият квартал знае за този случай. По неговите дрехи е намерена кръв, за да сравнят с кръвта на Виктория. Що се отнася до ДНК-материал от Северин – все още официално няма такава информация.

Подробности очакваме да чуем от властите.

https://www.faktor.bg/bg/articles/predpolagaemiyat-ubiets-na-veronika-za...

* Заглавие за публикация в сайта

Коментар "Под лупа" : Едни медии го зоват ром, а други от турски произход, но си е цист българин от ония дето ритаха млада жена в метрото в Германия ...