Ангелкова официално поругава българския флаг

Tatiana Christy

Безумното, некадърно, неадекватно, корумпирано и безсмислено недоразумение – Ангелкова—която виси като министър на туризма безумно дълго време като вмирисан балкантуристки цървул, е осквернила българското знаме. Ангелкова не е известна с нищо друго, освен че е калинка на мафиотското комунистическо статуково представлявано от герб. Поредна безсмислена калинка напъхана в „голямата политика“ не заради някакви особени заслуги, а заради татко си. Но тъй като този безумно смехотворен характер, харчещ парите на данъкоплатците, за да се отрива в холивудски знаменисти, не е уникален за бг политиката, бихме преглътнали присъствието й, както правим години наред със себеподбните й кретеноди, но всичко си има граници -- когато кретеноидът ангелкова официално поругава българския флаг няма как да преглътнем това действие и да го оправдаем с хромозомните изменения на носителя им, довели до тотален мозъчен дебилизъм… 
ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ И НАЦИОНАЛНОТО ЗНАМЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
В сила от 25.05.1998 г.

Чл. 15. (1) Националното знаме на Република България е национален символ, който изразява независимостта и суверенитета на българската държава.
(2) Националното знаме на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено поле, поставени водоравно отгоре надолу.

Фейсбук