А дали е така, КОЙ, КОЙ да ни каже ... 40 милиона лева за ДПС (Димитър Пази Сарая)

Питаме най-главния прокурор дали ще провери тази информация ?!!

https://nocomentbulgaria.blogspot.com/2020/07/40.html?m=1&fbclid=IwAR1DVF_rETSxmCi0YX_Jz4jr1IJoqCy41aacmUoRzz8VJYVaNImtBBq3HYg

Дали е истина или фейк ние не знаем, но прокуратурата трябва да провери това, защото от 2012 г. Димитър Николов е тясно свързан с далаверите около Догансарай и негови фирми работят май доста тясно с едни избиратели от Руенския балкан ?! А ДПС -Бургас го е подкрепяло на всички местни избори и в работата на ОбС-Бургас ... И дали случайно Димитър Николов бе награден от Сарайско-библиотекарския институт ?!

"Защо зам.председателят на ГЕРБ и фаворит на Борисов бургаски кмет безотказно поддържа и обезпечава по всякакъв начин неофеодалния олигархичен произвол финансиран с банкови необезпечени кредити? Николов проявява през годините перманентна амнезия за този обект и ПУП, който лично е внесъл за одобрение в Общинския съвет. На каква цена бургаският кмет узаконява и защитава действията на депесарската фирма, зад която се спряга и прякото участие на Делян Пеевски предстои да стане ясно.

Вероятно за тези си, а и други заслуги, Димитър Николов наскоро получи от “библиотекарския институт” заедно с Ахмед Доган отличието на Държавна сигурност, цинично кръстено на името на Стефан Стамболов. Почетния знак му беше връчен лично от неговия адаш Димитър Иванов – Гестапото" - https://bivol.bg/dogansarai-4.html.

Давай Гешев, напред към истината !

"Под лупа"

колаж: ДПС-фейсбук