ББ пак го няма, защото вестите са лоши. Лидер та дрънка.

Ilian Vassilev

 

ББ пак го няма, защото вестите са лоши. Лидер та дрънка. Значи работата е много лоша. Как да им вярваш, като обвързват 21 дневния срок на локдауна, който не е локдаун, с изход началото на ваксиниране!? Петък е 27 номеври, три седмици са 18 декември, тогава щели сме да започнем ваксиниране!? И откъде точно ще се снабдим с ваксина и как точно ще се организират до тогава снабдяване и организация на кампанията?
Опитват се да прехвърлят цялата отговорност върху всеки друг, но не и върху себе си. Всеки един от тях от опровергавал и болестта като сериозна, и носенете на маски, и нуждата от строги мерки и прочие. Но кога чухте за вредата от безконтролната употреба на антибиотици? Преди няколко дни, осем месеца след началото на клиниката.
Забавиха се за да пуснат и мерките за подкрепа на засегнатите и на бизнеса. Но забележете ще подпомагат "преустановена дейност с акт на държавен орган" тоест само пряко засегнатите, а ако вашия бизнес зависи от тях, вие сте доставчици на стоки или услуги, вие сте вторично пострадали и не подлежите на помощ.
И сега стигам до най-важното със скоростта, с която реализират каквото и да било, мерките ще сработят в Новата Година.
Тези хора не са посещавали молове скоро - толкова малко хора има в тях. Хората са уплашени и сами не ходят така че локдаунът е наложен без значение какви мерки ще предприемат.
Облекчени кредити щели да предлагат - КРЕДИТИ!?!
Това казва всичко за манталитета им.

Фейсбук

карикатура : Чавдар Николов , ТерминалНо