Библиотекарският университет сля всички специалности в една: Агент

УНИБИТ - Най-престижното държавническо учебно заведение у нас - Университетът по библиотекознание и информационни технологии сля всичките си специалности в една - агент.

Мъдрото решение бе взето, след като стана ясно, че поради демографската криза и възможността зрелостниците да изберат дори най-клетите университети в чужбина, общо студентите догодина ще бъдат не повече от 17.

"Всички висши учебни заведения в страната имат над 12 трилиарда специалности, ще фалираме, ако не съкратим програмите си" - изчисли набърже ректорът Стоян Денчев, който е бил депутат от ДПС, вицепрезидент на Мултигруп и агент Симеонов от ДС.

По този начин възпитаниците на УНИБИТ ще завършат едновременно всичко и по този начин ще бъдат решени и проблемите на трудовия пазар, където има само юристи, психолози и публични администратори.

Агент Стойновски, известен като Стати Статев и ректор на УНСС обяви дори по-дързък план, който е да раздава с дипломите ваучери за бутилки съмнително уиски в отбрани дискотеки в Студентски град.

zhelyo

http://www.nenovinite.com/ne/neuka/8764/