Бивш охранител на Белия дом разказа шокиращи подробности за Хилари Клинтън

Кандидатката за президент е "човек-катастрофа", според Хари Бърн

Бившият сътрудник на службата за безопасност на Белия дом в САЩ Хари Бърн сподели в интервю за телевизионния канал "Звезда" скандални подробности за Хилари Клинтън от времето, когато нейният съпруг Бил Клинтън бе президент. Според думите на охранителя, между двамата често е имало конфликти, завършващи с бой.

Бърн дава пример с една от техните кавги, след която Бил Клинтън остава с насинено око. 
 
"Отивам на работа сутринта, а моят колега ми казва: "Тази нощ в семейство Клинтън имаше истинска битка. Караницата беше много гръмогласна - тропот, викове, звук от счупени стъкла". Колегата ми е чул всичко и то намирайки се цели два етажа по-нагоре. След като го изслушах, отидох при другите колеги, които се грижат за реда в Белия дом и видях при тях кутийка със счупените парчета от огромна синя ваза. А малко по-късно, след като съпровождах Бил Клинтън по време на дежурството си, видях синина под окото му, която гримьорите са се опитали да замаскират. След този случай даже започнахме да се шегуваме, че е необходимо да охраняваме президента от неговата съпруга", разказа Бърн. 
 
Бившият сътрудник от службата за безопасност характеризира кандидатката за президент като спорещ и раздразнителен човек.

"Според опита ми от общуването с нея и това, което сега виждам по новините, мога да кажа, че Хилари е човек-катастрофа". Тя не притежава стил на управление. Просто си представете жена, която крещи на всички подред, жена, която се дразни от всяко дребно нещо. Такава я видях, когато охранявах семейство Клинтън", отбелязва той.

Превод и редакция: БЛИЦ
 

Tags: