Бизнесменът Красимир Дачев: Политиците влязоха в икономиката, научиха се да крадат

„Проблемът е, че политиците влязоха в икономиката, научиха се да крадат. Първо беше Ковид – харчения за милиарди”. Това заяви в предаването „На фокус” по NOVA NEWS бизнесменът Красимир Дачев. Той даде за пример разследването срещу председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен за това, че е подписала от името на държавите членки договори за 71 милиарда евро за 4,6 милиарда дози от ваксина.

Припомняме, съпругът на Урсула фон дер Лайен - Хайко фон дер Лайен управлява Orgenesis, биотехнологична компания, специализирана в генната терапия

В студиото бе и бившия спринтьор Ивайло Караньотов, който в коментар за политическата ситуация у нас заяви: „вече трябва да пазим държавата от политиците”.

„Българският народ не знае кой котлон работи. Коя е дясната партия в България, Краси”, обърна се той към събеседника си.

„Защо не знаят коя е единствената консервативна дясна партия”, запита той и изказа мнението си – „КОД. Обръща се към ГЕРБ, мисли си за ПП, които са абсолютно лява партия. Хората не мислят”, смята той.

 

Дачев назова своето разочарование от политиците - „новоизлюпените политици – те са световни шампиони по лъжа. Мен са ме лъгали, лъгали, ама тези се скъсаха да лъжат”.

https://frognews.bg/novini/biznesmenat-krasimir-dachev-polititsite-vliaz...