БОЕЦ : КАПАНА НА ЛЪЖЕЦА!

Georgi Borisov Georgiev

"Борисов падна в собственият си капан от лъжи. Всеки, който е имал нещо общо с него в политически, бизнес, или личен план е "изгорял". Всичките му политически и коалиционни партньори, от РБ, през АБВ, Атака и патриотите са политически трупове, или в предсмъртна агония. Мнозина от бизнес съдружниците му са разстреляни показно, като кучета, или са задържани зрелищно при полицейски акции по негово разпореждане. Десетки негови депутати, министри и областни управители бяха позорно уволнявани, арестувани или отстранявани само, за да бъде спасен вожда.
Историята с "Къщата в Барселона" обаче стига до най-личните отношения на Борисов. Преди две години през 2018г. след въпроси зададени от Сашо Диков, Борисов отрече да познава Борислава Йовчева и да има нещо общо с нея. И сега, дори и да иска, дори и да бъде принуден, или посъветван да признае тази връзка той не би могъл да го направи, не би могъл да признае лъжите си. Йовчева и нейният баща Георги Йовчев (и не само тях) ги грозят сериозни дела и тежки присъди за пране на пари и финансови измами в испанските съдилища (БОЕЦ сезирахме испанската прокуратура, която е започнала разследване включващо и Борисов). При тази ситуация въпреки всички милиони и охолен живот, който им е бил осигурен през последните години, мисля, че самите те ще проговорят. А ситуацията е следната - майката на детето на Борисов и нейният баща са заплашени да бъдат съдени, осъдени по вина на Борисов. Той, лъжите му, схемите и далаверите му ще са причина за това. А това вече минава всякакви човешки и морални граници. Що за изрод трябва да си, за да гледаш как майката на детето ти бива обвинявана и съдена и ти да отричаш, че я познаваш и че детето е твое? Само за да запазиш престъпната си власт! Йовчева, нейният баща и останалите замесени в този скандал и престъпна схема носят своята отговорност. Да харчиш милиони придобити по престъпен начин е престъпление. Да бъдеш подставено лице за пране на пари и осигуряване на охолен живот на нечия любовница е престъпление. Но на върха на това престъпление стои Борисов и неговата отговорност е най-голяма. Всички останали са изпълнители, консуматори и бушони в извратената властово-мафиотско-криминална реалност на българският премиер. Не е проблем, че някой има любовница, че тя има дете от него и той и е осигурил висок стандарт на живот и луксозна къща в Барселона. Проблемът е, ние плащаме за това, че това става с пари откраднати от българският народ по престъпен и криминален начин. И поради тази причина се налага и цялата конструкция на тази история да бъде криминална.
Борисов е пътник. Никой не можа да го опази от него самият. "Лъжец, болен нарцис и страхливец, който е готов да продаде и предаде всеки и всичко, за да спаси кожата и властта си". И като такъв ще бъде запомнен и презиран.
Сбогом, Буда.
Очаквайте следващите действия на БОЕЦ".
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА