БОЕЦ : Определяме дата за гражданско неподчинение и протест пред Съдебната палата и Министерски съвет с една цел - отстраняване на мафията от властта

Georgi Borisov Georgiev

"ВАЖНО!
Институции не останаха, държава няма. Банда престъпници е завзела властта и най-важната битка днес е гражданите да си върнем държавата! В продължение на години сме свидетели на ограбването и източването на народ и държава. Стотици скандали, гейтове и далавери се случиха пред очите ни. През последните дни разкрития на Биволъ, СВОБОДНА ЕВРОПА, Антикорупционен фонд и БОЕЦ показаха цялата картина на превзетата държава и мафиотската и криминална същност на нашите управници. 
Главен прокурор - Сотир Цацаров - уличен в корупция, документни и имотни измами в особенно големи размери!
Шеф на КПКОНПИ - Пламен Георгиев - уличен в корупция, данъчни, имотни, документни и финансови измами. 
Шеф на НСС - Борислав Сарафов - чрез синът си е уличен във финансови престъпления, укриване на доходи и корупция.
Премиер - Бойко Борисов - уличен в корупция, злоупотреба с власт и престъпно бездействие довело до смъртта на 20 души при катастрофата край Своге.
Правителство - министри - уличени в корупция, рейдърство, лобизъм, имотни и финансови измами и други престъпления от общ характер.
Парламент - депутати - уличени в корупция, злоупотреба с власт, търговия с влияние, лобизъм, корупция, данъчни и имотни престъпления. 
Съдебна власт, изпълнителна власт и законодателна власт са в ръцете на престъпници, корумпирани и компрометирани типове. Управляващите и политическата "класа" на статуквото са загубили тотално доверието на гражданите. Държавата не може да функционира, защото властите са загубили своята легитимност. В същото време управляващите стискат властта и налагат едноличен режим на диктатура и управление на мафията. Тези, които трябва да се борят с корупцията се оказват още по корумпирани от проверяваните и зависими от тях. 
В понеделник БОЕЦ ще обявим дата за гражданско неподчинение и протест пред Съдебната палата и Министерски съвет с една цел - отстраняване на мафията от властта. 
- Отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство.
- Отстраняване на Сотир Цацаров - пазител на мафията.
- Отстраняване на Пламен Георгиев - слуга на мафията.
- Отстраняване на Борислав Сарафов - изпълнител на мафията.
- Разпускане на парламента - мафиотско сборище.
БОЕЦ призоваваме колеги от граждански сдружения, други организации и активни граждани от цялата страна да се свържат с нас и да координираме действията си за постигане на общата цел." 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук