Борисов подготвя ли кошмарен сценарии на остра финансово социална криза след оставка ?

Валентин Стоянов

"Отиваме на избори... най вероятно в края на Август месец, или в началото на Септември Борисов ще подаде оставка... Това вече е пределно ясно !
Но, преди това Борисов си е поставил за цел да изпразни хазната до нула.. , като с държавни пари "купи" гласовете на държавните служители, увеличавайки възнаграждения та им с 30%..купува гласовете на животновъдите обещавайки им 82.5 милиона субсидии в сектор животновъдство....още 10 милиона за туристическият браш.. 7 милиона за надзирателите в затворите....!!! На пенсионерите три поредни месеца с 50 лв отгоре... И, това ще продължи....
Но, забележете.... тези пари ще се наложи да бъдат плащани от служебното правителство на президент Радев... и, то при нула парички в хазната.!
Борисов се страхува от служебен кабинет на президент Радев , но знае, че не може да го избегне, затова той се стреми да го вкара в ситуация на невъзможност да се плащат пенсии, заплати на държавни служители, полицаи..лекари..! Той подготвя кошмарен сценарии на остра финансово социална криза! И която,.. (както вече се изтърва в едно свое изказване министър Сачева).. по време на служебното правителство ще започнат гладни бунтове... !!! Той, дори и назова времето за начало на тази кошмар а финансово-социална криза... Септември.. Октомври... и зимата на 2021 година... !
Осъществяването на този сценарии е в напреднала фаза...!
Разбира се Борисов ще мотивира финансово и структурите на правоверните си гербаджии, за да са в основата на организацията на тези бунтове.. Ще бъдат финансово "мотивирани" БНТ, НОВА, БТВ, КАНАЛ 3, всички Пеевски медии и зловонни сайтчета за остра медийна кампания срещу служебното правителство и опозицията !
А , всичко това е нужно на Борисов не, само да спечели изборите, но и да не даде и миг спокойствие и възможност на сл. правителство да започне разследване на безбройните му престъпления извършени през вече десетилетното му управление.. И, да няма време и възможности да организира честни и прозрачни избори, да няма машинно и електронно гласуване ! Да могат отново да се напазарят стотици хиляди маргинална цигански гласове, отново да се купуват цели изборни комисии и да се подменят протоколи...!
Сценарият е в ход !
А, после , връщайки се на бял кон във властта да започне жестока саморазправа.. импичман.. арести, репресии с политическите си противници..
Затова, най строго пазената тайна в държавата в момента е състоянието
(паричните наличности в хазната)...
Дано президент Радев е наясно какво се готви " дано е предвидил всичко това.. Дано !!!

Прочете, и разпространявайте..."!!!

Фейсбук