Борисов, поради дупките в компетентност и порядъчност, работи на проба - грешка.

Ilian Vasilev

Доброто управление е функция на няколко неща - първо, на компетентност, не само генерична, но и собствена. Второ, на откритост и диалогичност - няма как сам да знаеш всичко най-добре, за това трябва да си открит към чуждото мнение. Трето, порядъчност - да вземаш общия преди личния и групов интерес /тези на власт имат най-висш интерес оставането си на власт при убийствените доказателства за некомпетентност/. И всичко това опира в понятието good judgement - правилна преценка.
Борисов, поради дупките в компетентност и порядъчност, работи на проба - грешка. В добри време някак минава, грешките се измерват в бедност и избягали в страната граждани, носители на квалификация и демографски актив. Сега в условията на криза се измерват в загуба на човешки живот и срив в имунната система на обществото с дългосрочни последствия.
Свалянето им от власт е единственият шанс за оцеляването на нацията.
За това ще бъда и на митинга на 21 ноември от 17 часа пред Народното /истинското/ събрание. Зная че мнозина ще скочат престъпление е да се протестира в ковид кризата, защото ще се заразят много хора. Напротив, престъпление е да гледате как държавата се срива и умират хора в търсене на лекарска помощ и да стоите в къщи страхувайки се за живота си.
Добре че нашите предци не са си стояли в къщи за да я има тази България.
 
Фейсбук