Борисов просто се гаври с тези хора, като ги пуска на публичен отстрел, за да се стигне до заветното "абе сегашният не е толкова лош".

Ilian Vassilev

"24 часа" къртят - Борисов бил избрал Плевнелиев като кандидат да го замести. Каква еволюция?!. Преди четири години сметна че не е достатъчно популярен и няма да го издига за кандидат за президент за втори мандат, защото се бе вече договорил с Решетников да не издига силна ГЕРБ кандидатура. Не става за втори мандат президент, което е представителна длъжност, пък сега го лансира за премиер, която е изпълнителна длъжност!?
Новаков и кмета на Враца били другите. Новаков който го пуснаха в Панорама и излезе под дъжд от "овации". А кметът на Враца е световно неизвестен.
Борисов просто се гаври с тези хора, като ги пуска на публичен отстрел, за да се стигне до заветното "абе сегашният не е толкова лош". Справка Тусковото "откровение".
Дами и Господа, Борисов няма никакво намерение да си ходи, манипулира всички, при него всичко е целесъобразност. И себе си ще излъже ако трябва, за да остане на власт. Болен е за власт, остро и необратимо. А самомнението му е над стратосферата.
За това протестите са задължителни, всички антисистемни партии трябва да взаимодействат, като си развият максимално потенциала.
И да тази инициатива за контрол на изборите е важна и много, много полезна.

Фейсбук