Борисов, тази пленена от корист, от задкулисие и частни интереси държава на политици станали олигарси и на олигарси, които купуват политици трябва да бъде счупена и изградена на ново.

Ilian Vassilev

Борисов, тази пленена от корист, от задкулисие и частни интереси държава на политици станали олигарси и на олигарси, които купуват политици трябва да бъде счупена и изградена на ново.
Факт е, че кризата иде и ще бъдем ударени жестоко, но основната причина за това са неадекватни противокризисни мерки, които правителството взе по време на коронакризата. Целият свят спаси бизнеса и гражданите си, ти спаси олигарсите си.
Кой наля парите в ПИБ и какво обеща на милиардера от Прага? Това е поредния ни гранд скандал
Тези, които протестират са мотивирани от правилната оценка, че така спасяват Бъгария, е не твоята държава. С това управление нещата ще се влошат радикално именно защото нямате нито сетивата, за да усетите болката на хората, нито професионалните управленски умение за да назначите и приложите терапия.
И нещо което те предупредих преди време - можеш да се инатиш да не слизаш от власт, но знай че протестите само ще се увеличават.
Ако мислиш, че Гешев ще те спаси дълбоко се лъжеш, той ще спаси Доган и Пеевски.
Идеята че можеш да уплашиш някой със служебното правителство на Радев може да предизвика само умиление. Всяко друго, различно от това правителство, ще има кредит на надежда, което е доверие, особено когато е за кратък срок. Има една сигурна причина то да не продължи дълго, с което се опровергава ключова опорка. И това е отсъствието на Народно събрание, без което криза не може да се бори. Няма бюджет, няма възможност за вземане на дългове, да не говорим че вероятно и твоето правителство ще го остави без пари. В средата на криза.
Сам прецени в каква кондиция ще бъдеш и какво бъдеще ще имаш като те свалят от власт - след много бити и пребити от твоите преторианци и икономика, която затъва всеки ден заради липсата на управленци.
Това със светлото бъдеще когато ще влезем в еврото и светлото минало - твоите магистрали предизвиква същите реакции, каквито предизвика Тодор Живков при свалянето си. Нали това което беше построил не можехме да го боядисаме /чии са тези думи/.
Очевидно те тегли да имаш същата съдба като неговата. Твой избор.

Фейсбук