Борисов, твоите МВР-шефчета редовни ли са?!

село Катуница въстание срещу Цар КироБандитското прегазване на 19-годишния Ангел от Катуница било „катастрофа”, редна гузнярски суетно и натегливо ченгенце, което очевидно не знаеше къде се намира. Борисов, твоите МВР-шефченца редовни ли са? Нима не разбираш, че лъжите, усуквациите, гаврата с паметта на момчето допълнително нагнетяват напрежението? Кой го държи този нефелник все още  на поста, Борисов? Той бил направил всичко възможно да бъде запазен животът на гражданите. Кога? Когато намачкаха момчето ли? Когато проливането на невинна кръв погуби и 16-годишния приятел на Ангел? Кога?!! Сърцето на едно чувствително момче не издържа, Борисов? Ти как издържаш да гледаш меверейските нещастници, г-н генерал?

Направили били всичко възможно гадните корумпирани селски ченгенца, които захлебват покрай Киро Циганина, когото наведените медийни глашатаи на МВР-то наричат „Цар Киро”. Гавра. На кое „царство” е „цар” този бе, Борисов? Цял ден в събота ни звънят приятели от ГЕРБ да ни отварят очите, че той бил свързан с намазани гербери? Как ще коментираш възмущението по форумите, Борисов, че Киро Циганина бил член на ГЕРБ и получил удостоверението си в централния офис на партията?! Как сте изпуснали Цеци Циганина?! Как не можахте да го привлечете и да го откъснете от „Гоце”?

село Катуница въстание срещу Цар КироКак „запазиха живота” на Ангел твоите меверейски нещастници, Борисов, след като още през светлата част на деня в петък е имало жалба за заплаха за убийство срещу семейството и фамилията на Ангел? Четеш ли написаното във форумите, Борисов. Чети го! И се взирай в онези думи, изпълнени с гняв и омерзение, когато законопослушните българи те питат, дали ако бяха газили смъртоносно твое дете, пак би приел, че това е обикновен „криминален случай”?! Това е гавра, Борисов. Сега да не изкарате, че и Ангел е „криминално проявен”? Гадното предумишлено и показно убийство на Ангел е истинската оценка за подгизналото от корупция МВР. Какъв Шенген, какви пет лева, Борисов – бандитите на Киро Циганина показаха, че нямат никакъв респект от държавните органи. „Поданиците” на Киро Циганина нямат респект и от теб, Борисов – признай си го с ръка на сърцето пред огледалото на ранимата си и горделива душичка. И как и защо да имат респект и да изпитват законопослушание – нали пазаруват на килограм меверейски алчници?!

Киро Циганина щял бил да изселва българите от Катуница, щяло да стане Косово, щяло да стане страшно? Ето кой разпалва междуетническа вражда, Борисов – кога твоите в ДАНС ще се заемат с него?! В каква държава живеем, Борисов? Не станаха ли много „пазителите на етническия мир”, Борисов? Къде се намира този? Представяш ли си, Борисов, какво щеше да се случи с Киро Циганина, ако мръснишкото убийство се беше случило в Турция, Албания, Гърция, Сърбия, да не говорим за Косово, където шиптърите щяха да изкормят на мегдана развилнелите се убийци?! Да си чувал нещо за вендетите при албанците – Косово ли, да отиде Киро Циганина в Косово и да се чувства щастлив нашибан „цар”! Докога подкупни ченгета и цигански „барони” ще издевателстват над добротворния български народ, Борисов?! Докога?

село Катуница въстание срещу Цар КироМожеш ли, Борисов, да отидеш в Катуница на погребенията на момчетата? Как ще погледнеш хората в очите, след като твоите скандално нефелни МВР-шефчета определиха умишленото премазване на Ангел като „катастрофа”. Знаеш, Борисов, че имаме точни и обективни източници на информация на всички нива в МВР, но дали имаш представа, че ни звъниха читави момчета-полицаи от въведените специални полицейски сили в Катуница? Да се надяваме, че твоите със СРС-тата са прихванали обажданията и са чули какво мислят момчетата за меверейски шефченца, какво наговориха за Киро Циганина и за ЗЛОЧИНЦИТЕ от неговите банди. Дано ти пуснат записчета какво мълвяха за „онази твоя репортерка”, изгаврила се с паметта на двете загинали момчета. И тя редна гаднярски думички – „катастрофа”, „безчинства”. Това е ЧИНопочитаемата долнопробна шайка платени медийни шляканачки, които лъстиво се усукват около четиризвездните меверейски ЧИНове. Нали знаеш, Борисов, кого нашите сръбски приятели наричат ШЛЯКАН?!

О, да – не бивало да се разгаря междуетническа вражда? Борисов, ти какво би сторил, ако те нарекат ГЯУР? Как така се пъчите ВИПаджиите като горди българи, наследници на възрожденците и на първостроителите на съвременна България, на тържествените зари-проверки по време на честването на национални празници, а иначе сте големи поборници за „междуетническото разбирателство” – законопослушните българи да са наведени, а „поданиците” на Киро Циганина да ги шибат, мачкат и газят! Само ден след националния празник за обявяването на независимостта на Царство България бандите на Киро Циганина, определян като „цар” от подкупните драскачи и корумпираните ченгенца, са наричали едно момче „гяур” и след това са го намачкали. Не се ли срамуваш, Борисов, от шляканата медийна мърша, която се изгаври с паметта на Ангел?! Ще отидеш ли на погребенията в Катуница, Борисов? Можеш ли да погледнеш в очите майката на погиналото от мъка приятелче на Ангел? Какви избори, Борисов, какви цигански гласове за ГЕРБ – отвори си сърцето за ГНЕВА НА БЪЛГАРИТЕ, Борисов. Какви избори – докато майките на двете момчета в Катуница примираха от скръб, чалгарите от откриването на кампанията на ГЕРБ в Бургас кощунстваха със скандално кривене и лигавене и се постилаха с мазнишко халтураджийство, невиждано досега в „царството на чалгата” – „Асфалт ефенди”..?

Това е дъното, Борисов, не се ли срамуваш? О, да – някой пак би се изцепил, че ти „печелиш от всичко”? Така ли е, Борисов – на кяр ли си и сега?! Няма да обобщаваме патетично за сърцата на българите, Борисов, но нашите сърца и душите на приятелите ни са тъжни. Дори не сме гневни вече, Борисов – омерзени сме, потресени сме от меверейските ти и медийни слугинчовци. Погнуса. Отврат. Потрес. Обаче сме сигурни, че паметта за двете момчета ще е жива – нали знаеш Борисов, че умеем да помним.

Форумци се гневят срещу официозни тв репортери

Възмутени интернет-форумци се гневят на скандално наведени официозни тв репортери. Подпали се Мрежата, докато горяха палатите на Киро Циганина. И питаха защо младежите хвърлят коктейли „Молотов” срещу кичозните „дворци”, след като премиерът Бойко Борисов определи случая в Катуница като „криминален”. Стотици битови убийства стават в България, но зверското показно газене на Ангел от Катуница взриви България. Гражданите на България моментално разбраха за какво става дума, но Б.Б. се опитва да  ги манипулира като „обусловени същества”. Как така става, че все цигани убиват българи?!

Навика Бойко Борисов партийните началници и те се покриха като мишоци. Форумците питат – къде е Волен, къде е Каракачанов?! Опасно било да се политизира „криминалният случай” в Катуница. Всъщност опасно е да се живее в страна, в която такива като Киро Циганина погазват безнаказано законите и не признават правилата на цивилизованото общуване между етносите в държава, която е в ЕС. Нахока Бойко Борисов патриотарите и те се свряха в дупките си.

Форумците се подкрепяха в това време взаимно – „Добре, че е нета, защото телевизиите не са за гледане.”. Телевизиите ги командори Генерала. Само да не се изкуши да посегне и на сайтовете – тогава наистина ще стане страшно. И в Брюксел ще го „харесат”, и Дилма Русеф ще го потупа по рамото.

Ето и няколко коментара по темата от интернет:

(24chasa.bg/dariknews.bg)

Мария: Благодарение на полицията вече сме в реална гражданска война. Циганите убиват безнаказано, а полицията арестува 127 българи от протестиращите, полицията арестува данъкоплатците и пази престъпниците. И сега родната циганско- турска правосъдна система ще вкара в затвора героите-българи, а ще погали с перце бандитите. И къде е министър-председателя? В която да е друга държава от Европейския съюз премиерите прекъсват дори отпуските си и се връщат от международни пътувания за да поемат случая. А Бойко не иска да вижда „лошия български материал“. За ГЕРБ само добрия цигански материал е важен и ГЕРБ е готов за гражданска война в защита на циганите.

Изчислете стойността на имотите : и луксозните коли - напр 7 къщи по 2-5 млн 28 млн и десет коли по 50-500 000 лв е 3 млн и земя -колко земя ползва? -за кое има ФАКТУРИ-? СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛАЩАЛИ ЛИ СА ИЛИ СА КРАДЕНИ,ЗА СТРОИТЕЛЕН ТРУД ПЛАЩАЛ ЛИ Е ИЛИ Е ПОЛЗВАЛ РОБСКИ ТРУД -МИН ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ХЛЯБ И БЛАГОДАРНОСТ.... Скоростта, с която Бил Гейтс е направил първия милион от продукт със световно революционно приложение, е 10 години, като е бил с отлични знания и върховни интелектуални постижения, но мисля,че има един или не повече от три къщи с по-малка площ, и плаща данъци, и раздава обратно 1 млрд, за да функционират други приоритетни сектори... А този клан роми колко данъци и осигуровки са внесли? Имат ли резрешителни за производство на безопасен алкохол? И т.н. Как си мисли,че убитият младеж е влизал при него, след като е имал охрана и видеокамери денонощно? КЛЕВЕТИ ЛИ? ЛЪЖЕ ЛИ? НАЛИ И ЗА ТОВА ИМА ОТДЕЛНИ ПРИСЪДИ ДО 15 ГОДИНИ ЗАТВОР.

Жоро: Има заКон и заЛъв! Богатите финансират партиите, плащат допълнителни заплати на държавни и общински служители! Затворите са пълни с бедни, а богатите престъпници или не влизат вътре или по споразумение управляват от затвора на свободен режим? Законите се правят от държавните служители в полза на богатите и като хранилка за корумпираните от тях! Не е случайно, че не се предвижда персонална отговорност за служителя и предвидените според международните документи не се спазват? Дали ще потърсят отговорност от служителите на митницата, от данъчните и общинарите издали документацията за имотите на Рашкови? Сега партиите трябва да сърбат попарата която са си направили! Който сее вятър, ще жъне бури! Самото разделяне на бандитите по етноси, работи за тях и в полза на политиците?

РОМИНА: Няма българин който да не е пострадал от цигани /по един или друг начин/. Те не са хора, те са напаст, паразити които живеят на наш гръб.Не съм расист.....не понасям и насаждането в съзнанието на младите расова, религиозна и етническа непомосимост..... НО..... всяко търпение си има граници...така че случващото се в Катуница въобще не ме изненадва. Аз като гражданин на тази държава.....спазвам закони, плащам данъци, и като хилядите българи с пот на чело изкарвам хляба си. А те????? Ток не плащат, вода не плащат, данъци не плащат, не работят,болнични услуги не плащат.. не го казвам случайно, ако нямах 3000 лв. \“нямаше\“ да оперират баща ми, платих и моят и неговият престой в болницата, НОК не ми даде и стотинка, а циганите които бяха там не плащаха НИЩО.../защо да плащат..ние плащаме и за тях/ Били социално слаби, били безработни/защо да работят?/Много българи са на същият хал, но тях никой не ги толерира. Интеграция? Познавам ги добре... това е племе което не понадлежи на възпитание.. какво ли на превъзпитание. Те са създадени да паразитират по цял свят. Ако не краде, ако не лъже, не мами, не търси лесното в живота, не създава невинни деца/които захвърля на улицата, и ако е годно ще оцелее/ той просто НЕ Е ЦИГАНИН! А пази боже, от циганин с власт!!! Ако имах власт, щях да ги направя на сапун....80% отбългарите мислят като мен....но в интерес на истината те и за сапун не стават...защото ще ВОНЯТ. /5пъти са ме обирали, посрад бял ден ограбиха и пребиха майка ми, която се разболя от страхова невроза и почина/ Някой да е заловен? Да е платил за това? Никога няма да забравя думите на полицая, когато пуснах жалбата....\“Не очаквайте нищо, десетки жалби постъпват на ден.... абе вие не разбрахте ли че ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ РАЗПАДА?\“Така че, един ден ще скочи не Катуница, а цяла България. Ние сме без защита /те правят каквото си искат, купуват полицията.. виждала съм го с очите си/Какво ни остава? Купуваш си пищак,и се защитаваш САМ, иначе казано искрено се надявам ГЕРБ да е последното комунистическо правителство на България

bgsniper.com