Бургазлии теглят благословии на кмета заради непочистения град, темите са шарени

„А така че да си палим танковете“„На центъра на Бургас. Непочистен, а иначе бил най-хубавият, град“!

Непочистеният град Бургас, трудната зима и неадекватността на отговарящата за почистването на Бургас фирма „Титан“,  чиито договори възлизат на милиони годишно, обръщат гражданският натиск към кабинета на кмета. Никой не се интересува от взаимоотношенията между община и фирми, хората гледат крайния резултат и ...роптаят! „За първи път от 24 години не успях да отида на работа сутринта. То не беше ад, то не беше чудо! Има-няма 20см. сняг и спря света. Няма автобуси, тока спира... Пък хвърлили 3 тона пясък, нам колко си луга и други инертни материали. Къде ги хвърлихте, бе, че пътищата са затворени?

Ей, наа....ахме се. Не магистралата, държавата ни е лятна.„Тази сутрин стигнах до работа след 3 часа обиколки на града и при трета атака на въпросните 20 см сняг в Морската...“

Заради непочистените пътища и хаоса по бургаските улици, съгражданите ни газейки в снега, теглят благословии на кмета Николов и на управниците от бялата сграда в центъра на Бургас. Възрастни дори се заканват да не подкрепят градоначалника на  следващите избори, защото само с магистрали, които стават за шофиране и придвижване до други краища на страната само през лятото,  не може да се представяме. Бургас е на път да се превърне в град- държава, след като автомагистрала „Тракия“ е затворена за пореден път и сме откъснати от света.

 

Иначе „паякът“, който снове и вдига неправилно паркирали коли си пробива път сред преспите и  трупа средства в общинската хазна. По непотвърдена информация, месечните доходи на „паяците“  възлизат над половин млн. лева, като  значителна част от тези пари, влизат в джобовете на избрани лакеи.   Но това е друга тема...

Заради неуредените пътища и непочистеният град, всеки ден през Спешно отделение, минават поне по 50 души, като част от тях са със счупени крайници. Травматологично отделение в Бургаската болница и в частните клиники са препълнени с  хора, чиито крака и ръце са изпочупени заради безплатната ледена пързалка.

 

Кмете, взимай лопатата и започвай да ринеш, че няма да има трети мандат!!!

http://avantage.bg/