Бургас отново първи по наднормено замърсяване, а премиер и кмет обикалят като ходеща политическа реклама из Айтос

Другарю премиер, 

Наричам Ви другарю, защото по нищо не се различавате от другарите комунисти и социалисти несвършили НИЩО, за да намалее наднорменото замърсяване с химии и ФПЧ в Бургас от поне 55 години. Другарят Димитър Николов, който управлява община Бургас от 13 години е същия непукист и само обещава, а не си изпълнява задълженията по закон и главните Ви прокурори Цацаров, а сега и Гешев са пълен пас относно тези ежедневни нарушения.

Няма какво да ги мъкнеш Борисов тези непукисти в Айтос, след като те избрани от Бургас и Николов и Ивелина Василева не са свършили нищо по този проблем и доказателствата за дните от четвъртък от 18.00 часа до 15.00 часа на събота 26.09.2020 г. се виждат ясно от данните на международен специализиран сайт - https://www.iqair.com/bulgaria/burgas

Виж ги в джипката или където можеш и разбери още една причина да ти искаме оставката ...

Можеш да видиш, че при 26 градуса и лек дъждец Бургас е на първо място по замърсяване в България и то пред София ?! И така е не само днес, а твоите "специалисти" от МОСВ, от РИОСВ-Бургас и твоят кмет и заместник ни будалкат, че замърсяването било от отопление с твърдо гориво и коли втора ръка ?! Прецени и вземи решение за оправяне на нещата като се натискаш  още да управляваш, другарю Борисов.

"Под лупа"