България предлага убежище на всички изгонени руски шпиони и дипломати!

След проведено снощи заседание на съвета на управляващата коалиция, днес, на извънредно заседание на Министерски съвет по предложение на премиера е взето решение, България да предложи убежище и да приюти всички изгонени руски шпиони и дипломати заради случая „Скрипал”.

Бойко Борисов

Сидеров се е заклел във вечна любов на Бойко Борисов и е обещал, че поне една година няма го нарича „курв@”, а Каракачанов и Симеонов изразили своето мнение, че това е по-добра новина и от съобщението, че китайският космически боклук няма да падне върху територията на страната ни.  По повод на това решение, Корнелия Нинова в свой пост във Фейсбук написа: „Другарю Борисов, с вас вече освен по мъжки, мога да се разбера и по женски. Молодец!“

В мотивите си премиера посочва, че като председатели на съвета на Европа, ние трябва да бъдем солидарни с нашите европартньори и съюзниците ни от NATO  и с това решение даваме възможност на всички държави да си разчистят кагебейско-путинския бардак по посолствата, а ние ще ги съберем тук за да са под око и да не могат да тровят този или онзи из свободният свят. От друга страна в България има няколокостотин хиляди  имота – жилища и апартаменти на руски граждани, които стоят празни и хващат паежини в момента и така ще ги напълним и почистим за лятото.

Най-важният аргумент за това свое решение, Борисов формулира така:

Като дойдат тук братушките, ще ги пусна на Цацаров и на Гешев да ги разследват и разпитат за Скрипал. И ще установим истината за да я кажем на целият свят! Както установихме истината  за Яневагейт, за ЧЕЗ, за  източените милиарди от ДДС, за стотиците показни убийства, за КТБ, за аферата с Мишо Бирата, за „ало, Ваньо“, за Белене и тн. Ако трябва ще им дам и Цецоу да им помага, дори Пеевски съм готов да го направя шеф на ДАНС, само и само да излезе истината и да спасим света и западните Балкани от война.” Край на цитата.

БОЕЦ оставяме без коментар това решение, но си запазваме правото да коментираме друг път.

Честит Първи април, и макар и първоаприалски, не сме далеч от истината

Фейсбук