Валентин Радев: Етюди за наивници са опитите на президента да бъдем убедени, че не е знаел за лъжата на Петков

Валентин Радев: Етюди за наивници са опитите на президента да бъдем убедени, че не е знаел за лъжата на Петков | Мрежата | Tribune.bg

Конституционният съд се произнесе и обяви за противоконституционен указа от 12 май т.г. на президента Румен Радев в частта му за назначаване на Кирил Петков за служебен министър.

Вече е категорично ясно:

 „Почтеният“ Кирил Петков, който ни залива месеци наред с фриволните си тълкувания на Конституцията, е бил двоен гражданин при назначаването му за служебен министър и е подписал Декларация с невярно съдържание. „Почтеността“ не му пречи да разиграва театър на невинност и да заблуждава българите, докато си е присвоил правото да издава оценки за почтеността на другите.

„Почтеният“ Румен Радев е нарушил Конституцията и е назначил за служебен министър човек с двойно гражданство. Етюди за наивници са опитите му да бъдем убедени, че не е знаел за лъжата на Кирил Петков или е бил силно запленен от онова, което „носи в сърцето си“.

„Почтеността“ е под заплаха, осъдена на недоверие от домогванията до властта на всяка цена от хора с вече доказано противоконституционни действия и мислене!

Защо българите да вярват на бившия министър Кирил Петков, в чиято "почтеност" се кълне кандидат президентът Румен Радев, след като и двамата са нарушили Конституцията на Република България?! Единият като излъгал, че е само с българско гражданство, докато е поданик и на Канада, а другият като издал указ, с който го назначил за министър!