Велизар Енчев: Идеологът на Великата китайска стена по българо-турската граница откри най-корумпираните особи в България

Идеологът на Великата китайска стена по българо-турската граница откри най-корумпираните особи в България. Те не са областните управители, които без търг избраха строителите на бутафорната телена ограда.

Не са длъжностните лица, страхуващи се да поискат от фармацевтичен бос едни дължими 50 милиона от криминалната приватизация на БМФ, за които първи изригна нашият герой? Не е гордият собственик на оборотен крайграничен мотел, в който с държавни пари спят гранични полицаи. Не са и печатарите на български паспорти – негови коалиционни партньори.

Корумпираните у нас били в ... Би Ти Ви и това са водещият Антон Хекимян и шефът на новините Венелин Петков. Странно, как са пропуснати Виктория Петрова, д-р Щонова и русата синоптичка, които са доста съмнителни с тази предразполагаща към корупция външност?

След като постави на мястото им разпасалите се майки в черно и се бетонира в парламента, патриотът е вдигнал мерника и на медиите.
Май е време премиерът да открие Министерство на истината. И да му прехвърли функциите на Специализирания съд, където също е плъзнала корупция. Този министерски стол е само за некорумпирани патриоти!

Журналистът Велизар Енчев, Фейсбук