You are here

Вероятно професорът в качеството си на безумно влюбен в Бойко, се надява проектът "президентска република" да се реализира с президент Бойко

Любомир Кольовски

Божидар Димитров, професор, основал днес партия ли, движение ли, което ще се бори за създаване на президентска, но парламентарна република. Б. Димитров, професор, бивш член на БКП, агент на ДС, министър в един от кабинетите на Бойко, но прогонен от самия Бойко, сега копае да прави Бойко президент и да ни прави президентска република с монарх-падишах Бойко.
Божидар, професор, обаче не си дава сметка, че неговия идол се самоуби в мига, в който Гинката влезе в кабинета му оня ден и му прочете инструкциите на ДПС по сделката с ЧЕЗ.
Не зная дали и защо Божидар, професор, не се съобразява с тия актуални данни и факти и сам се поставя в една изключително смехотворна ситуация, вместо да се радва на заслужения си пенсионерски отдих и да не се набутва в разни безизходици, натоварени с непосилни за него отговорности. Вероятно професорът в качеството си на безумно влюбен в Бойко, се надява проектът "президентска република" да се реализира с президент Бойко, а Божидар да бъде назначен за министър на нещо си. Пожизнено и доживотно. Бих посъветвал професора да се оттегли по себе си и да си гледа старините, но нямам тая възможност.

Фейсбук