Вирусът е голяма гад, но страхлива и подла гад. Той се храни с идиоти, тъпанари, безхаберници и наивници. Той не идва при нас, ние отиваме при него.

Nikolay Slatinski

Сега обявиха 92 заразени, хайде да станат до полунощ 95.

След като буквално до онзиден случайно или не моят спекулативен модел, базиран на двето науки, в които съм работил - математиката До и сигурността След демокрацията, вървеше, както казват руснаците тютелька в тютельку. Вчера, обаче, лееекинко косите ми настръхнаха. Днес за първи път, откакто съм си разработил моя модел, той е по-лош от официално установените заразени!

Малка светлинка в тунела, сестри и братя българЕ!

Моят модел предвиждаше за днес 108! А ни казват 92!

А между 108 и 92, както биха казали в Одеса (ах, как обичам този град, позволете ми да не ви казвам всичките причини за това!) има две големи разлики!

Написах няколко пъти - ще следя засега моя модел с официалните съобщения до утре, 19-и. Не защото 19 е едно от четирите ми любими числа, а защото тогава е първата, определена си от мен критична точка на моя модел. Той казва 128.

Забележете, че да - нарастват всеки ден с 10-12-14 приблизително, но понеже броят на официално установените е с всеки ден по-голям, това означава, че процентът на официално установените пада.

Ех, да можех да кажа, че пада с малко, но завинаги!

И все пак, рано е за оптимизъм. Отново и отново ще апелирам - твърди (hard) и категорични, безкомпромисни и ако трябва безпардонни, решителни и сурови, бързи и яростни мерки.

Вирусът е голяма гад, но страхлива и подла гад. Той се храни с идиоти, тъпанари, безхаберници и наивници. Той не идва при нас, ние отиваме при него. Да не му хвърляме в мръсната пещ, във вонящата паст своите недисциплинирани, безотговорни, тъпи и безумни глупости. Да бъдем умни и разумни, да бъдем солидарни и отговорни, да бъдем внимателни и спокойни, да бъдем хора и човеци!

 

Фейсбук