Водата от язовирите е източена за производство на електрическа енергия от ВЕЦове на олигарси или търговци. И там е и Пеевски.

Ilian Vassilev

Правителството накрая ще консумира последиците на нищоправенето през последните десет години. Отсъствието на реформи ще експлоадира като мини със забавено действие, при това в ръцете им. Сега е водата, след това ще бъде тол системата, след това енергетиката, здравеопазването, инфраструктурата и т.н.
Не могат нищо да направят. Спаси Перник е днес. Утре ще бъде Спаси Ботевград, след това Спаси Велико Търново и т.н. и т.н. И протестите ще се пренесат в София.
Това с жълтите жилетки ще им държи "мокро" защото е европейски знак за внимание към запуснат социален проблем и световните медии правят връзките.
Опозиционният кмет в Перник гледа да вземе парите, но бързо започна с "евалла" на премиера. Както казва един мой познат - няма опозиционери, има различна цена на изкупуване. Разбира се не е прав за всички, но за мнозинството "опозиционността" е въпрос на цена.
Примерно Нинова опозиционер?! Да, ама не. Получава своето от баницата, включително през съпруга си.
Схемата е проста - ако не успее Борисов с покупка, идва Пеевски с прокурорите. Ако и това не сполучи, пускат криминалните, които не само могат да контрапротестират.
Сега в действие влизат медиите - ще ви залеят с милиони, с километри, с литри, с всякакъв оптимизъм, но в бъдеще. Днес и утре и в други ден вода няма да има.
За никакви пари.В началото на месеца или малко по-късно - Борисов ще изчерпа Пиар Пунтамарите и ще трябва да прибегне до другия номер - с оставките. Но никак не е лесно, защото той може да уволни малко министри, повече са на Пеевски.
Да господа от ГЕРБ, които ни пазите от комунистите, с вашите гласове управлява Пеевски!? Или се правите на разсеяни? Или не знаете. Водата от язовирите е източена за производство на електрическа енергия от ВЕЦове на олигарси или търговци. И там е и Пеевски.
Няма да има никакво разследване, никакви виновни, най-много някой клошар.
Справедливостта и човешките права идват преди идеологии, особено фейк такивата.

Фейсбук