Водачи на листите на ГЕРБ са лидери на корупцията у нас, които със заграбеното купуват медии и остават състезанието да бъде с един кон.

Ilian Vassilev

За да нямате илюзии, че изборите ще бъдат честни, спправедливи и всички ще имат равен достъп. Гледам паралелното шоу от продуцентите на "България търси Келепир" и "Като две капки Лъжа" - по Алеко Константинов "Бай Ганьо Гербовски прави избори в медиите" и не търся други доказателства, че член първи от живковата конситуция е върнат "Ръководна сила в обществото и държавата е Българската комунистическа пратия - днес е ГЕРБ".
Водачи на листите им са лидери на корупцията у нас, които със заграбеното купуват медии и остават състезанието да бъде с един кон. Нинова мълчи, защото на нея Борисов и е отредил ролята на "His Majesty's opposition' - На негово величество Цар Бойко Банкянски. Затварят телевизионните формати в дебата ГЕРБ-БСП.
Толкова за фейка как западни инвеститори са купили Нова ТВ и БТВ, как БНТ е обществена, как ГЕРБ може да организира честни избори и за какво беше цялото насилие на жандармерия и полиция за да им запази властта.
ГЕРБ са готови да изхарчат стотици милиони за да си купят изборите. Разбира се ще отчетат малка част от тях, защото повече пари се дават "на ръка".
Ето и прогнозата ми - тези избори не мога да родят стабилност, нито правителството - влизаме в спирала от нестабилност и кризи, именно защото паразитния елит се е вкопчил здраво в тялото на България и само с хирургическа интервенция може да се отдели. Нови избори до година.
Но е важно да се мобилира максимален протестен вот и да се гласува масово. Няма по-важни избори от тези. Ще гласувате дали следващия път да има честни избори, защото е ясно че тези няма да бъдат.
Масов бойкот на централните медии, емигрирайте в социалните мрежи. Подкрепяйте алтернативната журналистика.
Напомням Алтернативата и Алтернативите/не зная за други/ няма да осигурява медийни изяви срещу заплащане. За да могат журналистите да питат без се съобразяват с гостите.
От тази събота стартираме и съботния формат "Алтернативи - Младите избират" /работно заглавие.
 
Фейсбук