Вода ще потече от всички страни, от Турски, йощ Балкански, но най-баш Руски поток, който спешно ще завие към Перник и вместо газ ще носи "братска" вода

Ilian Vassilev

Народе, очаквай известие свише, от Него, с един замах ще разсече Гордиевия възел на кризата в Перник. Вода ще потече от всички страни, от Турски, йощ Балкански, но най-баш Руски поток, който спешно ще завие към Перник и вместо газ ще носи "братска" вода, София ще даде от живителната течност на Перник, Искър ще излезе от коритото си и ще тръгне към Перник, ще се влее в Струма, придошлата Перловска река тоже. Витоша ще се смали до Люлин, а Люлин ще се въздигне до Витоша, Банкя ще стане команден център, тоест Хъб на Вселената, от където ще се командват тези исторически процеси, за да не бъде всичко на самотек. Да има отговорност, герои. Реките ще обърнат течението си, слънцето ще изгрее от Запад, водите ще започнат да извират сами от земните недра по Неговата воля.
Въздухът ще стане кристален, чист, като на връх планина.
Гешев и той, като същ исполин, ще окове и прати в зандана самото Зло.
И всичко ще бъде облечено с милиарди, милиони, валутата няма значение. Близък план, тежки погледи и лайв стрийминг, демек "на живо". Защото записът е само за леваци.
Няма значение откъде точно идват тези милиарди, няма значение какво точно ще постигнат. Вие гледайте мащаба, размаха, гранд картината. Аман от вторачване в детайла.
Тръпнете и очаквайте, но най-вече се запасете с пуканки и семки. Той ще говори. Скоро. Отворете сърцето си, отворете ума си, отворете чешмите си за да потече водата, отворете прозорците за да влезе озона, отворете хладилниците ....вземете си една бира и пред телевизора /аман с това приповдигнато чувство/
И вервайте, вервайте /туй вече си е жива проза/.

Фейсбук