Всеки човек има право на самозащита срещу злоупотребилите с власт - премиерът и неговите преторианци.

Ilian Vassilev

Наблюдение за утре(днес-б.р. ).
Няма смисъл да приемате внушенията за вина на протестърите, че допускали насилие. Насилието започва от Борисов, който злоупотребява с властта и осъществява психотормоз и насилие над търпението на българския народ, като наема през МВР личните му преторианци и премествайки решението на обществения конфликт от "мегдана" на демокрация - през изборите, на мегдана на жандармерията, палките, лютивия газ, водните оръдия, незаконните арести. Полицаите имат цялото оборудване, с което могат да се предпазят дори от по-радикалните сред протестърите. Обратното не е вярно.
Властта и Борисов излъгаха че лютивият спрей е използван от протестиращите. Утре отново ще ви излъжат - и ще пуснат новини, че протестърите били малко, след това че нямали водачи, нямали можещи след тях. Достатъчно е да минете сред протеста и да видите лица на много по одухотворени хора от намиращите се на власт.
Борисов и Пеевски са тумори и те трябва да бъдат изрязани тотално.
Всеки човек има право на самозащита срещу злоупотребилите с власт - премиерът и неговите преторианци. Няма никакво съмнение, че точно както подхвърлят наркотици на неудобните преди да ги арестуват, са подхвърлили и коктейлите "Молотов" и камъните. Но, дами и господа, няма как да има понятие "мирно", ако и когато говорим за "народно въстание". Още по-малко за събитие в което трябва да минете през полицейски КПП и кордони от жандармения, платени с вашите пари.
Няма как да се договаряте с преялите от власт и готовите за всяка манипулация и провокация за "приемливи" и "допустими" форми на протеста. Този протест е и остава протест за сваляне на правителството на престъпника Борисов и ако гражданите могат ще го арестуват ако могат.
Второ, прекалено много внимание се обръща на атаките и обвиненията на Пеевски и гербаджийски медии срещу участващите в протеста за безпринципни коалиции с леви и Радев. Тези самозабравили се на върха на властта, които престъпиха всяка мислими и немислима черта на греха и вкараха мутрите и престъпността директно в държавата имат наглостта да говорят за принципи?! Тук следва нецензурен израз.
Нещо повече, Борисов ще да ви дисциплинира и казва какво може и какво не може. Тези КПП не са за да ви пазят, а за да ви контролират и да обезсърчат желаещите да протестират.
Те прекрасно знаят състава на агитките, имената на ултрасите и кой ги изпраща, защото това са хора от властта.
Не се подчинявайте на тази власт и на нейните гладиатори, нито на медиите и че народното въстание е нечуван акт.
Борисов толкова много е влязъл в роля че си повярва, че той - въплъщението на мафиота, може да нарича протестиращите срещу него мафия.
Започнете с това - утре ще има "ВЪСТАНИЕ", а не дефиле на съгласувана с властта критика.
Още по-малко могат да имат претенции към вас с кого да бъдете заедно на протеста или какво можете или не можете като отрицание на властта.
Борисов вече прилича на пациент в лудница с наполеонов комплекс, в случая с комплекс за незаменимост и мания за вечно премиерство.

Фейсбук