В политиката за промяна и изриване на мафиотското статукво трябва да участват само хора с история в борбата с това статукво.

 Tatiana Christy

Винаги съм казвала, че в политиката за промяна и изриване на мафиотското статукво трябва да  участват само хора с история в борбата с това статукво. Хора, участвали в дългогодишни битки с мафията, хора от протеста, хора доказали своята професионална принципност и безкомпромисност.  Такъв човек е Лозан Панов, издигнат за президент от демократичната общност, изнесла на гърба си безброй битки и репресии – както от бкп-1 (бсп – дпс правителството на орешарски – пробутало пеевски за шеф на данс) така и от бкп-2 (герб-дпс и останалите гнусни  притурки във властта!) 
Изключително съм доволна, че има кандидат за президент, за който мога да гласувам! Истински непримирим и безстрашен демократ, който не се поддаде на заплахите срещу него – на кървавите агнешки главички, на развинтените болтове на колата му, на агресията с/у съпругата му, на калта изсипана  с/у него в медиите на мутрите. Човек, който не спря да повтаря за превзетата съдебна система, за купения от мутрите Висш съдебен съвет, за мутренското кадруване в прокуратурата и службите. Човек понесъл безброй лични негативи от атаките срещу него и никога не спрял да  говори – и за бездействията на властта, с/у корупцията и за институциите като мутренски бухалки. (докато президенът Радев мълчеше!)
Това не е кандидат – изваден от някой прашен куфар и активиран  с ключ като механична играчка! Това не е кандидат – довлечен от нищото, за да го пробутат в политиката и не е рециклиран продукт, изпратен отново  в политиката да обслужва олигархията! Това не е налудничав типаж, изкаран от клоаката на българската халтура с интелектуален багаж на настъпана хлебарка,  решил, че президентските избори са „шоу“ или „забава“.  Това е човек, който носи истинска промяна МНОГО преди да влезе в предизборна надпревара. Нива над Радев. Нива над останалите клоуни, които безсрамно се подиграват с президентската институция и с българския народ,  кандидатирайки се за този пост. Всеки истински демократ в България би гласувал за Лозан Панов!

Фейсбук