Ген. Атанасов: Гласовете не стигат кандидат на ГЕРБ да стане президент

Задържането на кмета на Перущица е активно мероприятие. Всичко е пълна измислица и абсолютен балон. Това каза в ефира на Нова тв зам.-председателят на ДСБ Атанас Атанасов, по повод акцията на прокуратурата и МВР вПерущица. Кметът Ради Минчев е член на ДСБ. 

„Аз знам как работи прокуратурата в Пловдив, тя е най-вярната прокуратура на Сотир Цацаров”, каза още Атанасов.

„Има причина за цялата тази работа. От няколко месеца в България всичко е избори. Бойко Борисов и Цветан Цветанов се страхуват, че не им стигат гласовете. През август месец Борисов, Цветанов и върхушката на ГЕРБ употребиха всички средства, с които разполагаха, да ни убедят нас, ръководителите на ДСБ, че трябва да се явим заедно на изборите. В централата на ГЕРБ се работи трескаво, направени са сметки и гласовете не стигат кандидат на ГЕРБ да стане президент”, коментира Атанасов и добави: „Брутално се атакува ДСБ, защото отказахме да се явим заедно на изборите”.

„Бойко Борисов и Сотир Цацаров са гръб в гръб. Борисов направи всичко необходимо да запази властта на Цацаров и да няма съдебна реформа. Цацаров е основен законотворец в държавата в областта на съдебната власт и наказателното правораздаване. През депутати от ГЕРБ се внасят много законопроекти, които укрепват неговата власт”, каза още Атанасов.

„Днес в България корупция е само тази далавера, в която ГЕРБ не участват”, заяви той.

„Отново има ухажване на Ахмед Доган. Има неща, които отново се пропускат. Вчера излезе информация, че му уреждат допълнително пристанище на „Росенец”. Макар и сделката с Царските конюшни доста да мирише, главата на областният управител на София беше отрязана в услуга на ДПС”, смята Атанасов.

Атанасов заяви, че от Реформаторския блок предлагат „нов модел на „Тесла“, докато „БСП ще извади „Москвич“, а ГЕРБ някакъв модел на „Лада“. Атанасов не отрече подготвянето на нов политически проект. „Ние сме заявили много отдавна, че ще работим за нов политически субект, от какъвто се нуждае държавата“, коментира той и допълни, че главният прокурор Сотир Цацаров и ГЕРБ работят активно, за да няма политическа алтернатива.

Той коментира и кандидата за президент на БСП ген. Румен Радев. „Този човек продължава да живее в казармата и не си дава сметка в каква шейна го качиха“, каза той.

http://offnews.bg/