ГЕРБАДЖИИ: ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ, СЛЕД ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОМИЯ, СПРЕТНАТА ЛИЧНО ОТ БОЙКО БОРИСОВ!

ПАН.БГ публикува кратко писмо, което получихме на редакционния ни e-mail. 
Писмото е без редакционна намеса. 

"Привет уважаема редакция на военния сайт ПАН.БГ. 
Ние сме бивши български военнослужещи, които вече няколко пъти гласуват с надежда. 
Гласуват за ГЕРБ. 
И този път бяхме готови да дадем гласа си за партията на Бойко Борисов. Още на 1 август, когато научихме, че кандидат на БСП ще е ген.Радев, човек, с който сме служили и който уважаваме, нашето решение не се промени. 
За 2 месеца обаче от 1 август, станахме свидетели на изключително ГНУСНА МАНИПУЛАТИВНА ИГРА! Водена и спретната лично от българския премиер Бойко Борисов. 
Човек, който за няколко дни ни падна в очите. Всички тези инсинуации, манипулации, клевети, лъжи и т.н. всъщност не оплюват само ген.Радев. Оплюват Българската армия. 
Особено днес, когато инструктиран от Бойко Борисов, министър Ненчев излезе в Народното събрание и наговори куп лъжи, свързани със заплатите, които сме вземали и ние. 
А след това долнопробни медии като агенция ПИК и БЛИЦ вместо да се занимават с поредния изтеглед над 1 милиард кредит от Бойко Борисов, се скъсаха да плюят срещу ген.Радев 

Ние сме положили военна клетва пред армията и пред Родината. А не пред една политическа фигура! 
Решихме, че ние, стотиците бивши военни, които бяхме откровени ГЕРБАДЖИИ, симпатизирахме на ГЕРБ и на техните идеи, да дадем на 6 ноември гласа си за ген.РУМЕН РАДЕВ! 
Той е нашият избор за президент. Благодарим ви за вниманието!"

http://www.pan.bg/