You are here

ГЕРБ ВЛИЗАТ В "ЕНЕРГОТО"!

Georgi Borisov Georgiev

Буда, скоро народа няма да ти иска оставката , а ще те линчува публично!
На 24.02.2018г. – събота, в офиса на ГЕРБ Кюстендил е проведен разговор, в който на присъстващите е съобщена заповедта на партийният дерибей Калфин : „ Давайте хора, като свърши това, влизаме в енергото, ние ще редим там нещата”! 
БОЕЦ имаме основателни съмнения, че подобни директиви са спуснати и до офисите на партията в цяла западна България. 
Едно изключително важно уточнение!
В събота „влизането в енергото” е било планувано при хипотезата, че Гинка купува ЧЕЗ. Идеите държавата да влезе в сделката и да купува ЕРП-то, все още са в бъдещето, а към този момент Борисов защитава тезата, че „ Това е честна сделка между две частни компании по чешкото законодателсвто и държавата няма никакви възможности да се намесва и няма такива намерения!” Както и че той няма нищо общо със сделката. От случващото се може да се направи само един извод – ГЕРБ Е ГИНКА и ГИНКА Е ГЕРБ! В буквалният и преносен смисъл.
Малко хронология.
НА 22.02. Става ясно, че фирма Инерком на Гинка Върбакова е избрана за купувач на ЧЕЗ България. Към този момент никой в държавата не знае нищо. Никой не се притеснява за нищо. Борисов е щастлив, играе ролята на международник. Профилактично и превантивно министър Теменужка Петкова подава оставка. Защото се познавала и били приятелки с Гинка от 20 години. Остана неясно, Борисов ли е поискал оставката и, или тя сама я е подала. Банална мистерия на фона на грандиозният скандал и далавера.
23.02. – Биволъ взривяват обществото с разкритията за връзките на Гинка Върбакова и нейният съпруг със СИК, Пашата и Бойко Борисов. Свинските медии са в паника.
24.02. – Продължват разкритията около бизнеса на Гинка и връзките на семейството и със СИК, Маргините и Бойко Борисов. Задължения към банки, кредитори, НАП , ЧСИ, изпълнителни дела и тн.
25.02 – разбираме, че три банки стоят зад финансирането на сделката на Гинка и ЧЕЗ. Една от тях е държавната ББР, а друга е гнилата ябълка ПИБ.
26.02 – ИнтЕрвю на Гинка по НОВА. Срам. Народа осъзнава, че го правят на маймуна и че Гинка е не просто сламен човек, а и че сламата е от най-ниско качество.
27.02- Борисов разбира, че номера не минава и почва да обръща палачинката. На пресконференция заявява, че някакви „гадове” щели да го свалят от власт и сделката на Гинка с ЧЕЗ е част от този сценарий. И прочете документи изпратени му от колегата му – Бабиш, премиер на Чехия. С целият си артистичен талант Борисов заяви, че е разпоредил на службите да почнат проверки на сделката.
28.02 – Бабиш обяви, че не е пращал на Борисов никакви документии и че е шокиран от случващото се в България. 
01.03 – Борисов завършва обръшането на палачинката и завява, че „иска пълен контрол върху ЧЕЗ” и държвата да влезе в сделката. Среща се и се запознава с Гинка. Изрично се подчертава, че сега са се запознали, да не си помисли някой, че са се познавали от преди. 
Обобщаваме – От самото начало сделката за ЧЕЗ е планирана като опит за придобиване на компанията от стоящите зад Гинка Върбакова (Борисов и компания) с банкови гаранции и кредити от държавната банка ББР и други обслужващи мафията ни банки и минимално участие кеш. Борисов знае, че ЕРП-тата са оръжие, което сваля правителства и иска да държи шалтера на ЧЕЗ. Чрез целенасочени действия на правителствата му през последните години, компанията (в чието ръководство, като предствител на държавата е и Митко Каратиста – СИК) е доведена да състояние на поредният инвеститор напускащ България и продаващ бизнеса си тук. Ограбиха каквото можаха заедно с местната мафия и си тръгват, защото мафията у нас става все по алчна. След разкритията на биволите и разразилият се скандал Борисов е принуден рязко да смени тактиката и вместо да купува ЧЕЗ през поставеното си лице Гинка, то той решава, че може да купи компанията чрез държавата. Схемата- „мафията си има държава, държавата си има ЧЕЗ, значи и мафията си има ЧЕЗ”. Дори по добре, ако стане. Поредната държавна хранилка за хилядите герберски калинки и гинки и поредният „резервоар” за гласове по време на избори. И дори са почнали да „дават хора за енергото”
Има обаче няколко подробности. Първо – в цялата схема има фактори (чешкото правителство, независими медии, гражданско общество) които Буда не контролира. И второ – тази път народа не проспа случващото се и за тази измама няма да има прошка, защото още помни сметките за ток от 2013г., протестите и живите факли, които свалиха първият кабинет на Борисов. Народа е буден, но все още бездейства.
БОЕЦ призоваваме всички будни българи, наши съмишленици и всички, на които им е писнало от лъжи, грабеж и мизерия, за общи действия с една цел – незабавно отстраняване на Борисов и корумпираното му правителство от властта. Отстраняване на мафията от властта. Отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията от властта. 
От блатото излизане няма, единственият изход е – изриване! 
БОЕЦ водим тази битка.

Фейсбук

колаж : Свободен човек