ГЕРБ готви фалшификации и манипулации на изборите за президент. Бъдете бдителни

 

Ето как бандитската национал-предателска групировка ГЕРБ се готви да фалшифицира и манипулира изборите за президент и вицепрезидент. Бъдете бдителни и не допускайте да се случва това. Тази мафиотска групировка е готова на всякакви низости и гадости, за да спечели.

На вниманието на всички, ангажирани в изборния ден. На организирания в една от Районните избирателни комисия / РИК / инструктаж за членове на секционни избирателни комисии се дават указания как след изваждането, преброяването и прибирането в чували на бюлетините за президентски избори, протоколът да бъде попълнен само на чернова, след което да бъдат разпръснати бюлетините от националния референдум. Ако при тях има попаднали бюлетини от избора за президент, чувалите с вече изброените бюлетини да бъдат отваряни, а протоколите поправяни като се добавят към тях и евентуалните намерени нови бюлетини.

Тази "инструкция" е НЕДОПУСТИМА и има за цел объркване и манипулация на вота за президент! АКО в бюлетините за референдум по някаква причина има попаднали такива за президентския вот, те НЕ СЕ ДОБАВЯТ към вече преброените и запечатани в чували бюлетини! Вероятно подобни инструкции се правят и в други градове, затова бъдете бдителни и обяснявайте на вашите членове на СИК-ове какви методи за манипулации може да бъдат използвани!

http://www.news-bulgaria.info/