Гинка не успя, но Доган успя. Днес същият Доган -поръчителят на убийството на Борисов си купи ТЕЦ Варна

Georgi Borisov Georgiev

ПОМНИТЕ ЛИ? Гинка не успя, но Доган успя.
"Имам информация от чужди служби, че Доган ме е поръчал и иска да ме убие" - това обяви Бойко Борисов от трибуната на Парламента на 21.02.2013г. в деня, когато гласуваха оставката му. 
През следващите години, когато Борисов се върна на власт, Доган от поръчител на убийства се оказа национална ценност и като такъв е охраняван от НСО без прекъсване вече 6 години. И не само това, но и неговото протеже Делян Пеевски се оказа не по малко ценен за държавата и Борисов и също получи безплатна охрана за сметка на данъкоплатците. Охраната на двамата струва на българите около 4.8 милиона годишно. 
Днес същият Доган -поръчителят на убийството на Борисов си купи ТЕЦ Варна. За 3600 лева. Печалбата на дружеството след преоценка на активите за миналата година е 60 милиона лева. 
"Хъбче" още няма, но Доган има "ТЕЦче". 
Давате ли си сметка какво се случва и в каква държава живеете? Убийци, мутри и престъпници си разпределят държавата и части от енергетиката пред очите ни. Днес се убиват, утре се прегръщат и през цялото време ви крадат. 
А кмета на Симитли спечели 7 милиона от тотото. Той не е убивал Бойко. Само му се е "радвал". Това е, за убийство -ТЕЦ, за "цунигуни" - джакпотче. А за народа - вода с уран и асфалт с варовик. Стабилност!
УПРАВЛЯВАТ НИ НАЙ-ДОЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ИСТОРИЯТА НИ ПОЗНАВА!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

карикатура : Christo Komarnitski