Глутницата хиени на алфа женкаря се събра в новия парламент

ГЕРБ, БСП и ДПС заедно бойкотираха днес дневния ред на Народното събрание. Това се случва след всичките обвинение, че в този парламент има нов Отечествен фронт от партии, противници на ГЕРБ.

Не знам за новия, но старият пак е тук – като в онази рубрика “Ние пак сме тук” на преименуваното “Работническо дело” от зората на прехода от Правешки към Банкянски режим.

Не се очакваше Методиевич да се превърне във вегетарианец за една нощ и да се откаже лесно от плячката, която той смята, че му се полага, но му се изплъзна като стадо тревопасни, от което хищникът не успяваше до момента да откъсне отделна жертва на своя властови апетит. И ето, че за целта алфа женкарят призова отново добре познатата му глутница. Събраха се!

При хиените начело на глутницата е алфа женска, а в нашия случай алфа женкарят е мъжкар на годината през годините, през които не сколаса да се задоми с нито една от женските, които безцеремонно прегръщаше за снимка. Защото явно не пожела да дели тайните на живота си.

Една от тези тайни явно е неустоимото взаимно привличане по отечественофронтовска линия под ръководната роля на ГЕРБ. Тя е новата БКП в стария ОФ, който ни управлява вече второ десетилетие. 

А ние, както ни съобщи още миналата година Методиевич, трябва да сме щастливи, че той ни е управлявал (видно от стоп кадъра от видеото) https://gospodari.com/борисов-като-кмет-през-2008-най-лесно-е-да-с/

 

 

 

 

И вие ми казвате, че нямало причини да се протестира, защото протестите вече са постигнали целта си с отстраняването на Методиевич от властта?

ДОЛУ ГЕПЕСЕ е лозунг, подходящ за нови протести.

https://ivo.bg/2021/04/28/%d0%b3%d0%bb%d1%83%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%...