Групи "А" и "Б" ще има в президентската надпревара

От досега обявените кандидат-президенти нито един няма дипломатически опит, нито опит в службите, в разузнаването или в армията. При мен е комбинация.

Това заяви депутатът Велизар Енчев, който обяви, че ще се кандидатира за президент по Нова тв. Вице в двойката ще е юристът Биляна Грънчарова.

Енчев раздели участниците в президентската кампания на две групи: „Тези, които са в парламента, ще бъдат в първа лига, „А” група, а всички останали, които не са парламентарно представени ще бъдем в „Б” група при дебатите". И покани на дебат двойката Каракачанов-Нотев.

Реших да се явя на тези президентски избори още на 1-ви декември 2014 г., когато напуснах парламентарната група на „Патриотичния фронт”. Истинският патриотизъм означава да бъдеш последователен на обещанията на програмите си и на предизборната кампания. Не можеш с едни обещания и реторика да влезеш в парламент и на следващия ден, когато си в парламента, да вършиш точно обратното”, заяви Енчев. 

„Отдавна се занимавам с политика, макар и не в политическа формация. От една година съм член на партия „Българска пролет”, коментира юристът Биляна Грънчарова. 

Велизар Енчев пък я прекъсна с думите: „И двамата участвахме в кампания на хора, която измениха на обещанията си". 

http://offnews.bg/