Дайте да дадем !

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов съобщи, че през следващата седмица ще внесе в Министерския съвет Закона за доброволната военна служба, чрез който ще бъде дадена възможност на младите хора да получат знания, “които ще са им нужни в един рисков и опасен свят”. Брей, патрЕот !

Доброволната военна служба дава възможност на всички млади хора, които желаят, в рамките на два модула по три месеца, общо шест месеца, в няколко центъра в страната, да я получат, уточни той.

Първият модул е начална военна подготовка, вторият е за специална военна подготовка.

Законът ще гарантира на тези хора запазване на работните им места, независимо дали работят в държавния или частен сектор, посочи Каракачанов и допълни, че преминалите доброволна военна служба ще имат предимство при постъпването на работа в структурите на сигурността и държавната администрация при равни условия с другите кандидати.

Няма лошо, воеводо от ДС ... Който иска нека служи ... Да попитам обаче нещо за доброволно чекмедже с пачка евро и то поне по 100€ няма ли да има ?!
Надявах се Вожда и вие от хранените люде да се сетите нещо за народа прост, че малко да ни олекне с тези цени и ниски заплати, че поне да не ви завиждаме толкова на имането ... То Вашего имане не е само от труд и амбиция, нали си знаете ...

"Под лупа"

колаж : Колажи и карикатури