Да уплашиш огледалото : До края на юли БВП внася вот на недоверие на правителството

Ако наистина имаше (О ) позиция в момент като този, в който властта привидно се търкаля и няма кой да я грабне нещата щяха да са адекватни за БСП, но ... При тези милионери, които приятелят на ГЕРБ може да ги изброява с часове от Пловдив до последния ВЕЦ и този овчедушен народец, този вот ще е поредното театро в червено преди големите кални борби в столетницата . и дори да е днес, а не до края на юли БСП да внесе в парламента вот на недоверие на правителството на тема корупция- резултатът ще е присмех и срив на червените, защото не са истинска опозиция нито в парламента, нито в някоя голяма община, които по закона на завладяната държава се управляват от кметове на ГЕРБ. Колкото и гордо и нужно да звучи това в обявеното в Горна Оряховица от председателят на партията Корнелия Нинова, то си е просто НИЩО ...

Група от депутати подготвяли мотивите за втория вот на недоверие на тема корупция, който БСП щяла да внесе в парламента за този мандат, поясни Нинова и сподели :

"Ние вече сме я водили тази битка. Ще я водим отново и с нови конкретни примери. Аз бих сложила на първо място случаите в областта на екологията".

Примерите за корупция в последните месеци са най-разнородни – във ВиК сектора, в строителството, посочи още Корнелия Нинова.

По повод последните арести в ГД БОП и прокурорските проверки, лидерът на БСП посочи, че трябва да се изчака решението на съда: "Добри действия, добри стъпки, но трябва да чакаме окончателните осъдителни присъди. Тогава ще имаме и реална справедливост“.

Имаме някаква демокрация и закони, но нямаме чест, визия, чисто минало, за да може тази наричаща се опозиция партия да възседне гнева на гражданите и с помощ от съюзници, които обаче няма, нито вляво, нито вдясно да изкара хората на площадите и да принуди Вожда и герберчетата му да подадат оставки и да се стигне до нови избори, които да спечелят други освен ГЕРБ.

А дотогава всичко е празно и кухо като пробита лейка ...

"Под лупа"