Дежурният зад шкафчето и дежурният по шкафче-български народ в поредната простотия за ЧНГ

Ако си мислите, че Бойко Борисов си е пожелал втори мандат през новата 2013 г. малко се лъжете... За новата година премиерът си пожела ... храна.

Deja-1play:e7cd5af5c0

Може би 2-3 телешки пържолки от ония дето Цецко трябваше да купи за кучето разкрило трупа на една невинна жертва, но задължително без хляб, защото премиерът вече не яде филийска с мас, дори халка погача не хапва ... Виж за картофите дето ги отглежда – не знам ...

Не съм вечерял“, заяви Борисов пред журналисти, които минути преди 12:00 го съгледаха „случайно“ пред Министерски съвет и му казаха, че хората са гладни...

Glad

Сигурно са се объркали журналята си помислил гладен Бойко като си спомнил колко милиарда спестявания имат, а той в празничната нощ гладен и отгоре на всичко дежурен по свят...

Е, Обама е виновен като го обяви за „световен лидер“ и оттогава вместо дежурен по Министерски съвет вече е дежурен по свят...

Длъжност за която „Щурците“ пееха в една своя песен преди десетилетия ...

Премиерът Бойко Борисов посрещна 2013 година като дежурен на площад „Княз Александър I” в София, където имаше пищна заря и празнична програма. Да обаче за да бъде там, значи е напуснал поста на дежурен и камерите поне на две угодни телевизии го заснеха на бойния пост ...

Минути преди полунощ журналистите го информираха, че хората искат храна.

И аз не съм вечерял още, пожелавам си храна. След 12:00 часа ще отида и аз да се нахраня. Днес съм дежурен в Министерски съвет”, отговори простодушно премиерът.

Нали си спомняте бисера му :“Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме“, който бе казал премиерът Бойко Борисов по време на поредното си посещение в Кърджали ...

И нали сме прости, а това е факт, защото като народ сме вечния дежурен по шкафче ( за който не разбира израза ще го обясня по-долу -б.а.) отново ни заляха с пропаганда.

Премиерът определи като най-сериозното предизвикателство през миналата година запазването на стабилността в страната:

„Най-голямото предизвикателство беше да вкараме пари в държавата. Брюксел ни преведоха в края на годината 4,5 милиарда”, похвали се Борисов.

Разбира се той не пропусна критиката си към кабинета на Станишев, нали толкова мрази комунистите, че сам е бил такъв, но ...

Това ако беше Тройната коалиция, просто щеше да се съсипе държавата, да потъне”.

Премиерът обясни, че и през новата година приоритет на правителството ще бъде строителството на пътища, църкви и манастири?!

Разбира се, че няма да открива нови работни места и да развива икономиката ни, но след като не го слушаме и не ставаме овчари и картофопроизводители так ни се пада- дежурни по шкафче, а зад шкафчето на мястото за удоволствия е кой, а ?!

Пожеланието на Борисов към всички нас прозвуча като проклятие за онези които не одобряват него и милиционерската Му партия :

Аз имам една такава мисъл от дядо ми: „Който каквото пожелае да му се случва двойно. Който ни мисли, да му се случи два пъти”. Аз на българите им мисля само доброто. да ми се върне”.

А на журналята Борисов пожела тройно да им се връща особено на онези които са извън приятелските медии на правителството и кръговете около него. Как беше израза- тъпкано да им се връща ... И то не къде да е, а на мястото им в шкафчето ...

И като заговорихме за дежурен по шкафче и т.н. нека припомним позабравения виц, та да ви стане ясно:

Отишъл един човек в манастир да става монах. Игуменът го посрещнал и започнал да го развежда из манастира и да му обяснява реда и правилата.

Завел го в магерницата и му казал: "Тук ще помагаш на братята да готвят храната и тук ще се храниш, но без сряда".

Завел го в килията и му казал: "Тук ще спиш, но без сряда". Завел го в параклиса и му казал: "Тук ще се молиш всеки ден, но без сряда". Така обиколили целия манастир и игуменът го запознал с обстановката и правилата, а накрая го завел до едно шкафче, отоворил го, отвърте се показало едно голо мъжко дупе, и му казал: "Мъже сме, човещинка е да ни се приискат плътски удоволствие и тук ще удовлетворяваш физиологичните си потребности, но без сряда."

Монахът през цялото време кимал с глава и се съгласявал, но едно нещо го човъркало отвътре и накрая попитал игумена: "Дядо игумене, всичко разбрах, харесва ми, но едно не разбрах - какво ще правя в сряда?", а игуменът отвърнал: "В сряда - дежурен по шкафче".

П.П. Редакцията на '' Под лупа'' се извинява за евентуално допуснати неточности и грешки. Засегнатите имат право на отговор .