Джамията в “Комлука” пропява до месеци

Джамията в “Комлука” пропява до месециНеописуема радост и настроение е обзела комлушките мургави събратя и те с трепет очакват зациклилата джамия да продължи строежа си непосредствено след изборите. Ромските босове на скорошно заседание на ЦК на Коминтерна категорично са потвърдили, че имат уверението на кмета и мнозинството около ГЕРБ и ДПС, че непосредствено след изборите ще стартира строежът на временно спрелия строеж на джамията. Отклонения в строителството й бяха пречка за временното
й зацикляне, но строителните бригади от ромски и мюсюлмански произход вече трескаво се готвят за доизграждане на джамията в най-кратки срокове. Запознати твърдят, че строежът е бил умишлено спрян около година преди изборите, за да може да се държат в напрежение местните и по този начин да гласуват под строй за партньорите на ДПС в бургаския общински съвет, а именно ГЕРБ. Всъщност мургавите обитатели на ромските махали и в „Победа“, и в „Меден рудник“ си живуркат като симеончовци не само по време на герберското царуване, но още от време оно, когато касите с бира и тавите с кебапчета се раздаваха, щедро и от предшествениците им от БСП. Иначе казано, времената се менят, но нравите и обичаите в гетата си остават купонджийски, особено по време на избори.

Джамията в “Комлука” пропява до месециВсъщност ромите си пируват и са все едно винаги в избори, защото ни ток, ни вода, ни данъци плащат, а софрите, кражбите и беззаконието ги съпътстват от десетилетия. Така че, братя българи, стягайте се и този път, ако не гласувате, ромите и мюсюлманите ще го направят вместо вас и с техните гласове в бургаския общински съвет ще бъдат избрани най-вероятно 5-7 общински съветника от ГЕРБ и 3-5 от ДПС. За да може после с гласовете на тези съветници 4 години да деребействат с вашите данъци на ваш гръб. Ако я караме така, циганите все ще си пируват безнаказано, а ние все ще плащаме и техните данъци! И ако така ви харесва, оставете ги да  избират властта вместо вас. Скрийте личната карта на баба си, спасете България! Излезте и гласувайте, защото Бургас е на българите, а не на циганите и на мюсюлманите.

Георги ИВАНОВ