Доган и ДПС не са сред 24 кандидати за президент

24 са кандидатите за президент, които се регистрираха за предстоящите избори на 6 ноември, но сред тях не е Доган или явен кандидат на ДПС, липсва и ДОСТ и Лютви Местан ...

В 17 часа вчера изтече срокът за регистриране на двойките кандидати, които ще влязат в битката за президент и вицепрезидент. 

Това е своеобразен рекорд. През 2011 г. в надпреварата се включиха 18 двойки, а  пет години по-късно те са с шест повече ...

Стана ясно, че "скрит кандидат" на ДПС за изборите е Пламен Орешарски.

 Според близки до Доган, ако той не набере необходимите гласове за балотаж, най-вероятно ДПС ще подкрепи на изборите ген. Румен Радев. 

И така на президентските избори, при евентуален балотаж, ще се изправят един срещу друг БСП и ДПС срещу ГЕРБ и патриотите.

Има и вариант гласовете да се спазарят и с ГЕРБ ...

Доган свиквал спешно актива на ДПС в Сараите твърдят запознати след като вчера изтече срокът за регистриране на кандидати за президенти. Соколът възнамерявал да постави задача да се задмине резултата на ДПС от изборите през 2014 г. - 487 134 гласа.

Пламен Орешарски е одобряван за президент от 1,10% от анкетираните според проучване на „Маркет линкс”, направено по поръчка на БТВ. 

Ако парламентарните избори бяха днес, данните на „Маркет линкс” показват, че резултатът за ДПС би бил (3,50%).

http://avantage.bg/