Дори най-големият песимист по отношение на бъдещето на протестната енергия всеки ден е опровергаван от усърдието и на най-вече умението на властта да прави гафове и предизвиква дори периферията на протеста.

Ilian Vassilev

Най-сигурната гаранция че протестът няма да затихне е това правителство, този прокурор и тези политици от управляващата върхушка. Дори най-големият песимист по отношение на бъдещето на протестната енергия всеки ден е опровергаван от усърдието и на най-вече умението на властта да прави гафове и предизвиква дори периферията на протеста. Няма значение и че протестиращите, като всяка неорганизирана маса допускат действия, далеч от оптималните в стремежа да покажат че протестът няма център, няма организация и т.н.
Този ход с фейк ремонта на кабинета - взриви хората.
Сега готвят раздаване на пари на калпак, което още повече ще усили възмущението, защото тези действия идват прекалено късно и в прекалено малък обем и прекалено явно искат да купят народа.
И досега властите отказват да дадат отчет къде са отишли близо 7 милиарда лрева "за потушаване на КОВИД и свързани кризи".
Защото всеки знае формулата - В името на народа се краде повече от 50 процента от предназначеното за него.
А харизмата на Валери Симеонов е сравнима само с тази на ненадмината Ангелкова като привлича туристи, когато стане реч той да излезе отпред и да защитава кабинета и привлича поддръжници.

Фейсбук