You are here

Единственото, което е ясно е, че ако се проведат честни и безпристрастни избори няма как ГЕРБ да ги спечели.

Цоньо Ботев

Наближават изборите за Европейски парламент и местните избори. А много вероятно и извънредни парламентарни избори. Кой, как и по какъв начин ще участва в тях, все още не е ясно.
Единственото, което е ясно е, че ако се проведат честно и безпристрастно няма как ГЕРБ да ги спечели. Още по-ясно е, че ГЕРБ предприема всичко възможно, за да ги фалшифицира. Като се започне от изборната администрация, мине се през регистрацията за участие, като се закупят необходимия брой гласове с част от парите от субсидията, назначат се правилните хора в СИК и голяма част от тях бъдат "стимулирани" да фалшифицират резултатите, инструктират се селските кметове на ГЕРБ да гласуват от името на всички техни съселяни, които са в чужбина, след изборите се нанесат "правилните" поправки в протоколите като се "елиминират" гласовете на неправилните партии и коалиции. Особено ако имат шансове за успех. 
След това се намесват РИК и ОИК, които каквото могат да пооправят и накрая се намесва фалшивия софтуер на "Информационно обслужване" да донагласи резултата, както са го "предвидили" правилните социологически агенции.
И след всичко това и въпреки нашето гласуване ще ни съобщят едни резултати, които бяха обявени за предишните избори, но те са повторени от агенциите и сега.
Технологията е ясна. И участниците са ясни. И резултатите са ясни. 
Въпросът е кога ще им писне на гласоподавателите и ще се противопоставят на тази престъпна организация на изборите? Въпросът е кога ще потърсят отговорност на фалшификаторите на избори? Въпросът е кога ще изгонят мошениците от властта?
И най-важният въпрос е кога българските граждани ще защитят собственото си достойнство?

Фейсбук

колаж : Георги Динев