You are here

Един човек заложи живота си заради всички недостойни!

Цоньо Ботев

Един човек заложи живота си заради всички недостойни! Кольо Босия протестира чрез гладна стачка вече 22 дни. Медиите мълчат. Народът мълчи. Как да го разбирам? Че народът подкрепя престъпниците? Така ли е? Или народът целокупно умира от страх? Страх от кого? От една банда престъпници, срещу която протестира Кольо? Жалко ако е така!
Тази вечер в тъй наречения "триъгълник на властта" имаше протест в подкрепа на Кольо Босия. В негово присъствие! Той намери сили да стои под непрекъснатия дъжд заедно с малцината, които бяхме отишли да го подкрепим. А другите? Другите ги е страх. Страх да не би да загубят нещо. Какво могат да загубят освен достойнството си като се крият като мишки в тяхната "крепост"?
Недостойно!
Да не подкрепиш борбата на един човек, който се бори за собствените Ви деца, майки, бащи, близки.
Една единствена телевизия беше на протеста и интервюираше присъстващите. Няма да спестя името ѝ. Телевизия "Евроком"! Единствената, която се оказа на висотата на нейната длъжност. Да информира зрителите си. Да каже истината, укривана от долнопробните "национални" медии вече 22 дни.
Когато ме попитаха какво мисля, бях кратък: "Искам да попитам Московски колко човешки живота трябва да тежат на съвестта му, за да се оттегли от политиката?". 
Нямам какво да кажа. Ако до три дни това нищожество Московски не си подаде оставката, ще продължим. Но няма как да остане министър. Ако не го разбира, още по-зле за него!

Фейсбук