Една от паралелните власти, които осигуриха контрола на модела Доган-Борисов-Пеевски, бяха масонските мрежи, изградени от ДС.

Ilian Vasilev

 

БТВ днес проведоха операция "предупреждението на масоните" в своя прайм тайм.
Оставете панегирика в стил адверториал, като авторски материал на журналист от БТВ за младежката масонска организация. Следващия път може да имат и детска масонска организация..
Всеки относително по-запознат със ситуацията знае, че една от паралелните власти, които осигуриха контрола на модела Доган-Борисов-Пеевски, бяха масонските мрежи, изградени от ДС.
Като се започне от Илия Павлов, мине през премиери, министри - които рапортуваха пред "братята" си и реализираха техните мисии, а не волята на избирателите.
След това дойде Цацаров, който подари КТБ и съдебната система на модела.
И днес техните интереси са застрашени и излизат на предната линия на атаката.
Думите на "великия майстор", в извънредния "брифинг" на "тези които не говорят", и предупреждението че излизат от неутралност, ще се борят за демократизацията /къде ли са били през последните десетки години?/ може да се приеме и като призив за мобилизация на силите в защита на техните ценности - корупция, ретроградност, пленени медии, пленена държава.
Мисля, че е задължително всеки на публична длъжност да обявяви принадлежност към масонските и други "тайни" общества. Защото избирателите имат право да знаят, дали има други зависимости и свързаности.
А защо по БТВ - знаете вече.
 
Фейсбук