Едно време в групировките така бяха нещата избираш си авторитет и каквото той каже.

 
Илиян Василев
 
Прекрасно обобщение. ББ в неговият свят и наративите, които налага. Фигаро на мисълта. Има остра нужда от коментар на живо, докато още прави представлението, нещо като факт чек на живо. Голям майтап ще падне. Примерно говорих с Натянаху. Ето тук е заровено кучето. Може да има хиляди съветници, още повече хора към чието мнение да се приобщи, но накрая изборът го прави сам, и ако няма собствен багаж, опира до това Натаняху ми каза. Ама това СЗО, ама това САЩ, Германия, Швеция, Холандия, Южна Корея и други примери, няма значение. Биби му казал? Едно време в групировките така бяха нещата избираш си авторитет и каквото той каже.
Най-добрите мерки - нищо че един месец спахме, и сега тепърва се осъзнаваме.
Нищо че членове на неговия кризисен щаб ни обещаваха че няма начин заразата да дойде до нас. И той не ги опровергаваше.
Нищо че едновременно е против тестовете, но нали ЕС ги е поръчал. И едновременно трябва са смелиш тюрлюгювеча от Биби каза "няма смисъл", а ЕС поръчал.
А големите въпроси на кризата останаха неясни - колко ще бъде дълбока, колко ще продължи, от къде да намерим ресурс като ограничим корупцията, защото ако не отнемат от олигарсите, ще го отнемат от вас? Това са подробностите. Беновска, сега можеш да питаш. Мисирки, казвате!?
 
Фейсбук