ЕДНО СКОРОШНО ПРОУЧВАНЕ В ГЕРМАНИЯ СЪОБЩАВА ЗА МНОГО БЪРЗО НАМАЛЯВАНЕ ...

Босът на Пфайзер с драматично изявление за Омикрон

" Едно скорошно изследване в Германия оповестява за доста бързо понижаване на ефикасността даже след третата доза ваксина, което демонстрира, че отбраната против Омикрон е спаднала до 25 % след три месеца от бустер дозата ". Това съобщи основният изпълнителен шеф на Бионтек, проф.  д-р  Угур Шахин, пред вестник Le Monde по отношение на новия вид на Covid-19, Омикрон. 

Учени в целия свят работят интензивно за изясняване на степента на инфекциозност и признаците при случаите на Омикрон, които до момента е открит в най-малко 89 страни.  

Проф. Шахин декларира, че е убеден в успеваемостта на имунизацията на Пфайзер-Бионтек. „ Данните от действителния живот от Англия и Южна Африка ни дават успокояваща информация “, съобщи той.

Предварителните данни от Обединеното кралство демонстрират резултатност от към 70 % след третата доза и към 20 % до 40 % след втората доза.  Ново моделиране от Imperial College London допуска, че след втората доза ваксина, отбраната против Омикрон е паднала под 20 %.

Шахин добави: „ Южноафриканците имат сходни наблюдения. Данните демонстрират, че след две дози има 70 % отбрана против Омикрон, като са избегнати тежките форми на Covid-19.

" С течение на времето ще има загуба на резултатност против Омикрон, сподели Шахин. Това е много евентуално. Хората с трета доза ваксина могат да се заразят с Омикрон. "

Очевидно е, че сме надалеч от 95 % успеваемост, която постигнахме против истинската версия на Covid-19 вируса.  Но след третата инжекция наподобява, че нашата ваксина обезпечава 70 или 75 % отбрана против всички разновидности.

Това е добър резултат за една ваксина като цяло.  Също по този начин мисля, че всички имунизирани са предпазени от съществено заболяване и хоспитализация. Но евентуално ще се наложи 3 месеца след бустерната доза, и четвърта доза, до момента в който ние преработим имунизацията, с цел да е по-ефикасна против този вид. ", акцентира изпълнителия шеф на Бионтек.

https://novini247.com/novini/edno-skoroshno-prouchvane-v-germaniya-saobs...