Елате и вижте в какво превърнахте България. Пустиня и гробище.

Georgi Georgiev

А що не дойдете с влака до Видин, г-жо омбудсман? 
И вземете със себе си и Буда, и Радев, и Цацаров, цялата банда. .Елате и вижте в какво превърнахте България. Пустиня и гробище. И в нашият влак се возят хора. Смрад, мизерия, и студ, като цялата държава. Ама това е нашата държава, а не вашата. В нашата държава хората живеят с двеста лева на месец, виждат децата си веднъж годишно, а с внуците си почти не говорят, защото децата не знаят български. В нашата държава болните живеят с присъди, а здравите просят левчета с СМС-и , за да лекуват децата си. Често събират пари и за да ги погребат. В нашата държава има хора, които си купуват лекарствата от ветеринарните аптеки, защото са по евтини. В нашата държава видях как един дядо смуче кренвирш, като близалка, защото няма зъби и пари да си оправи зъбите няма, ама му се яде на човека и на седмо число е взел пенсия и си купил един кренвирш от 3.60 килото за 40 стотинки.Това е нашата държава.
А във вашата държава, г-жо омбудсман, вече никой не говори за милиони, говори се само за милиарди. Във вашата държава има лимузини с подгряващи седалки, охрана от НСО, офшорки, командировки до Варадеро, пиари, секретари и дръжки на микрофони. Живеем в различни реалности и вие забравихте къде се намирате, но ние помним. Помним как вие, г-жо омбудсман, прочетохте предложението Пеевски да стане шеф на ДАНС от трибуната на парламента и първа вдигнахте ръка. Помним, как докато почти една година протестирахме сещу това назначение, вие се подигравахте с гражданите и ни наричахте лумпени с призиви да протестираме, защото не ви пречим. Помним как крепяхте правителството на Орешарски и мафията, както сега крепите правителството на Буда и мафията и си играете на доброто и лошото ченге. И не забравяме. А вие помните ли, г-жо омбудсман? Колко години бяхте в парламента? Тогава не знаехте ли, че има народа, чиито интереси трябва да защитавате? 
Всъщност, не се качвайте на влака за Видин, кажете и на Борисов, и на Цацаров, и на Радев да не идват. Не че няма да ви посрещнем, ще ви посрещнем , но няма да ви хареса. Питайте Буда, не е стъпвал тук шеста година и няма да стъпи. Той знае защо, БОЕЦ също знаем. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

www.facebook.com/profile.php?id=100001013855864