"Ето ви и най - новия виц: Библиотекарчето Цветанов(потомствен комунист, работил в 7-ми отдел на КДС) и лакея на Методиевич били истинската десница ???"

Еспор Петров 

Ето ви и най - новия виц: Библиотекарчето Цветанов(потомствен комунист, работил в 7-ми отдел на КДС) и лакея на Методиевич били истинската десница ???
Така си е,тия двамцата са истинската десница на Методиевич
КОЙ е деЗният Цветан Цветанов, Като всеки политик след 10.11.89г. и Цветан Цветанов е роден в ортодоксална комунистическа фамилия, като потомствен комунист, по ширещите се преди 10.11.89г. правила в тази РУБЛАДЖИЙСКА шайка, Цветанов е осиновен от баба си и дядо си – активни борци против Фашизма и Капитализма , за да бъде приет БЕЗ ИЗПИТ във ВУЗ ! За да не се натоварва много детето Цецко е приет БЕЗ ИЗПИТ във ВИФ “Георги Димитров”(или Висш Институт за Физкултура ), защото е син на активни борци против ФашизЪма и КапитализЪма ! Като наследник на ортодоксална комунистическа Фамилия и преди 10-ти Ноември Цецко не си е давал много зор в учението, но след като завършил висше - за учител по физическо възпитание, пак с комунистическите връзки на комунистическата си фамилия, Цецко веднага отива да работи не къде да е, а в РЕПРЕСИВНАТА Комунистическа КДС, в Седмо управление на КДС ! Баща на големият американофил и антикомунист  Цветанов също нормално е бил член на БКП, но не просто е бил член на БКП, а е бил личен шофьор на комунистическият главорез и престъпник Григор Шопов - Зам.министър на МВР генерал-полковник от МВР, член на ЦК на БКП, една от най - ключовите фигури на репресивния апарат на Комунистическата Държавна сигурност !
Бащата на Цветанов като шофьор на човек от политбюро на ЦК на БКП, какъвто е Григор Шопов няма как също да не е бил служител на КДС, сиреч семейството на Цветанов от 09.09.44г. до 10.11.89г. е лично замесено във всички престъпления на престъпната комунистическа партия-държава, най - вече на престъпният репресивен апарат на КДС под крилото на който престъпен апарат пръв защитник на комунизма и РУСОФИЛИЯТА за 45 години бяха избити над 322 000 български граждани, за които тежки престъпления никой комунист все още НЕЗНАЙНО ЗАЩО НЕ е получил присъда, да не говорим, че комунистите и до ден днешен 31 години след дворцовият им преврат на 10.11.89г. НЕ са поднесли и най - обикновенно извинение за тези свои комунистически престъпления !
2) За Москов могат много неща да се кажат, най - голямото му престъпление е , че пристана на комунистът - РУСКИ ШПИОНИН № 1 в губернията Бойко Методиевич и до момента МОСКоВ е, един от най - ярките защитници и подръжници на проруската му болшевишка диктатура !

Фейсбук