You are here

Ето това е проблем - извършват тих преврат докато ви занимават с дребнотемие

Ilian Vassilev

 

Как да няма опростачване, като темите по медиите - са повърхностни, манипулативни и анестизиращи. Вижте за какво се говори - кравата Пенка /елементарна схема, в която накрая трябва да се изобличи лошия ЕС/, съпругата на Томислав Дончев, че казала за моркова /разбира се, че ще я защити, а и честно казано политизацията е доста - атакувайте политика Дончев за нещата, които прави, а не съпругата му/. Недостойно е. Всеки в тази държава се движи между моркови и тояги през целия си живот - бонус за спазване на закони, "тояга" за престъпване на закона. При всички случаи това е отвличааща тема от сериозните въпроси.

Ето това е сериозен въпрос убиецът на Пелов е агент на МВР, той застрелва Пелов. Няма съд, няма правосъдие. Да ви прави впечатление, че напоследък "обвиняемите" от прокуратурата не дочакват съд - казуса в Курило се "самоуби" /никакъв проблем да го "самоубият" - контролът е тотален/, След това се оказа, че убийството е поръчка на мафията за несвършена работа - наркотици, влезли килърите през граница, свършили работа и излезли. Сега търсят Пелов, изпускат го и агент на МВР го убива в престрелка в която сам загива.

Имат агентурен апарат, имат СРС, имат тотален контрол, но изглежда целият им фокус е да контролират политическите опоненти, а не крими контингента.

Държането на Иванчева и заместничката и с белезници също е свръх тема, защото е маркер за степента на деградация. Утре като гласуват КПКОНПИ да има и право да арестуват - ще си затворят кръга на частното правораздаване и тоталния контрол извън съда.

Примерно Цацаров и Борисов определят лицето Х за опонент. КПКОНПИ измисля някакво обвинение, арестуват, вкарват го в специализиран съд, апелацията също е "специална" и човекът го НЯМА. Така е и с АЕЦ "Белене", с предопределения концесионер на летище София от Русия, със сделките на Нова ТВ, Теленор, ЧЕЗ и т.н.

Ето това е проблем - извършват тих преврат докато ви занимават с дребнотемие.

 

Фейсбук