Животът на всички български и на всички европейски граждани е застрашен заради българската корупция, продаваща шофьорски книжки на неграмотни!

Петър Кърджилов

Днес отидох да подкрепя Николай Колев - Босия и бос се включих в Похода на Гневните Боси. Ще го направя и утре, защото и аз съм гневен! Най-малкото, и аз съм шофьор и често возя хора с мен, така щото животът ми и този на спътниците ми при всяко пътуване е застрашен заради лекето Московски! Животът на всички български и на всички европейски граждани е застрашен заради българската корупция, продаваща шофьорски книжки на неграмотни! Още повече, аз не искам този истински човек, този достоен български воин да загине от глад заради едни корумпирани нещастници!
Поради горното изобщо не съм съгласен с мнението тук във Фейсбук, изказано от колегата ми д-р Iliya Valkov, член на Асоциация на европейските журналисти - България и, забележете(!), на Националния съвет за журналистическа етика, че медиите не трябвало да показват Босия и да говорят за неговата гладна стачка, за да не станело както със самозапалванията преди няколко години - още хора да обявят гладни стачки и да застрашат живота си. 
Животът ни, драги приятелю и колега Илия, има смисъл тогава, когато е достоен, тогава когато човек запазва честта и достойнството си. Животът НЯМА смисъл когато го живееш в СТРАХ, че можеш да го изгубиш всеки път когато тръгваш на път. Човешки живот на скот и рая смисъл няма! За справка - Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, самураите и други. Гладната стачка на Босия и на тези, които вече го последваха с гладни стачки е протест за достойно съществуване, а не самоубийство! Това е протест срещу шепа корумпирани човешки подобия, заради които по пътищата загиват хиляди хора! Щях да го последвам и аз, ако не беше възрастната ми баба, която ще умре от безпокойство преди мен когато разбере, че съм започнал да гладувам. Преди 13 години майка ми - единственото ѝ дете се мъчеше месеци наред и умираше пред очите и на двама ни от рак.
Да кажеш, че медиите не трябва да отразяват глада на Босия заради заплахата други да започнат да гладуват е все едно да кажеш, че Левски не е трябвало да обикаля България три пъти, за да убеждава българи, че трябва да се бият за свободата си. Все едно да кажеш, че Каравелов и Ботев не е трябвало да пишат революционните вестници, Добри Войников и Добри Чинтулов - революционните песни, а Захари Стоянов - Записките. За да не тръгнат други хора да жертват живота си в случай на тирания и огромни несправедливости.
А за тази долнопробна гад Беновска, която обявява в тъпото си прогерберско радио, че събира пари за зъби за Босия, за да можел той да се храни и да се усмихва, нямам думи за тази мръсна твар! Не заслужава дори да я наплюе човек. Но, ако я видя някъде, няма да пропусна.

Присъединявайте се към Революцията!
#РеволюциятаНаБосите
#БосиЗаБосия

Фейсбук